Facebook Mentions

Facebook Mentions Güncellemeleri Ortaya Çıktı

Güncelleme konusunda en iddialı firmalardan biri olan Facebook, artık uygulamaları için yeni güncellemeleri standart hale getirmeye başladı. Kısa aralıklarla düzenli olarak yayınlanan güncellemelere şimdilerde ise bir yenisi daha ekleniyor. Facebook Mentions bölümüne eklenecek olan güncellemeyle beraber sistem değişiklikleri de yapılmış olacak. İşte yeni güncellemenin detayları.

Facebook dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olmasını birçok etkene borçlu. Uygulamanın kullanıcılara ücretsiz olarak iletişim imkanı sunuyor olması, kullanımının çok rahat olması, özelleştirilebilir bir sistem kullanması gibi birçok detay sosyal medya uygulamasının bir anda lider olmasını sağladı.

2 milyara yakın kullanıcı sayısıyla beraber her geçen gün girişimlerini de biraz daha arttıran Facebook şimdi ise Facebook Mentions için yeni bir güncelleme daha duyurdu. Doğrudan uygulama yetkilileri tarafından duyurulan yeni özellikle beraber, sisteme yepyeni ayrıcalıklar getirildi. Peki bu yenilikler neler? Ne zaman tanıtımın yapıldığını göreceğiz?

Facebook Mentions Güncellemeleri

Facebook Mentions için yayınlanan güncellemeyle beraber giriş ve çıkış videoları sisteminin getirileceği belirtiliyor. Şöyle ki kullanıcılar doğrudan canlı yayınları için oluşturdukları bölümden canlı yayın yaptıklarında hem video önüne hem de video sonrasına özel içerikler hazırlayabilecekler. Özel videolar oluşturularak bir nevi kullanıcı da desteklenmiş olacak. Bu şekilde kullanıcıların canlı yayınlarını da daha iyi anlatmaları sağlanacak.

Facebook Mentions

Ek olarak Community sistemini de unutmamak gerekiyor. Facebook Mentions için gelecek güncelleme sonrasında Community sekmesi içinde yeni bir sistem söz konusu olacak. Bu yeni sistemle beraber kullanıcılar Facebook Mentions içerisinde oluşturdukları videoları anında diğer sosyal medya uygulamaları içerisinde paylaşabilecek.

Anında diğer sosyal medya uygulamaları içerisinde paylaşım yapılmasına olanak sağlayacak olan yeni güncelleme sonrasında, videolarınızı izleyen takipçilere ulaşabileceğiniz gibi video içeriklerin en çok hangi noktalarının dikkat çektiğini de görebileceksiniz. Şimdiden ilgi odağı haline gelen yeni güncelleme sisteminin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir bilgi verilmiş değil. Sistemin güncellemeleri için çok uzun süre beklenmeyeceğini de ekleyelim. Facebook’un bunun içinde sıkı bir çalışma yapmaya başladığı belirtiliyor. Facebook Mentions sistemi için daha ne gibi yeni özelliklerin geleceği konusunda ise net bir bilgi bulunmuyor.