facebook baska cihazdan cikis 1

Facebook Diğer Cihazlardan Nasıl Çıkılır?

Facebook diğer cihazlardan çıkış yaptığınızdan emin değil misiniz? Büyük olasılıkla Facebook hesabınızda başka bir cihaza veya arkadaş telefonunuzda veya PC’nizde oturum açtıysanız ve çıkış yapmayı unuttuysanız, yapabilecekleriniz şunlardır. Oturum açma oturumunu Facebook hesap ayarlarından kaldırabilirsiniz, etkin oturumlarınızı cihazlardan kontrol etmenin bir yolu vardır.

facebook başka cihazdan çıkış yapma

Diğer Cihazlardan Facebook’tan Çıkış Yapın

Facebook size giriş oturumlarını yönetme seçeneği sunar. Hesabınızda, giriş yapmış olduğunuz cihazların bir listesi size verilecektir.

  • Facebook uygulamasını başlatın ve Android cihazdaysanız ya da iPhone’daysanız en alttaki üç çubuğa dokunun.
  • Aşağıya doğru kaydırın ve Hesap Ayarları’nı bulun ve Güvenlik ile giriş yapın.
  • Böylece, oturum açan tüm cihazların görüntülenebildiği “Giriş yaptığınız yer” bölümünü görüntüleyebilirsiniz.
  • Facebook hesabınıza giriş yapmak için kullanılan cihazların tam listesini görmek için daha fazlasını görün öğesine dokunun. Her giriş bir tarih, saat, konum ve cihaz tipi içerir. Şüpheli aygıtı bulun ve oturumu oradan sonlandırın. Üç noktaya dokunun ve Oturumu kapat’ı seçin.
  • Aynı yöntem iPhone’larla da çalışır, Facebook’ta oturumları iPhone’da nasıl kapattığınızı gösteren aşağıdaki ekran görüntülerini kontrol edin.
  • Bu ayrıca sizi Messenger gibi diğer Facebook uygulamalarından da çıkaracaktır. Facebook hesabınızın tüm oturumlarını sonlandırmak istiyorsanız, aşağıya doğru kaydırın ve ‘Tüm oturumlardan çıkın tap öğesine dokunun.