Enes Batur trafik kazası
Enes Batur trafik kazası

Enes Batur trafik kazası geçirdi

Dünyanın da tanıdığı ünlü YouTuber Enes Batur, bilindiği üzere büyük bir lüks otomobil koleksiyonuna sahip. Kendisinin bahsettiği azim ve çalışmanın karşılığını mutluluk olarak alan Batur, hayaline kavuşarak bu tür işleri halledebiliyor. Geçtiğimiz gün trafik kazası geçiren Enes Batur, olayın ardından çevre sakinleri tarafından kurtarıldı.

Enes Batur, ölümden döndü

Enes Batur, geçtiğimiz gün Etiler’de yaşadığı trafik kazası ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Sevgilisi Ecenaz Üçer’in de yer aldığı araba kaza ile birlikte pert olurken Enes Batur ve sevgilisi olaydan yara almadan kurtuldu. Olaydan sağ kurtulan Enes Batur, henüz bu konuda bir açıklama yapmadı fakat bir yoruma tepki gösterdi.

İstanbul’un Etiler semtinde bir ağaca çarparak kaza yapan Batur, ağaca çarpma anından sonra takla attı ve ilerideki bir araca çarparak durdu. Kaza sonrasında çevredekilerin yardımıyla kurtarılan genç, kazayı sorunsuz bir şekilde atlattı.

Henüz kaza ile ilgili bir açıklama yapmayan Enes Batur’un 1.350.000 TL’lik aracı adeta hurdaya döndü. Bu kazanın ardından sosyal medyanın gündemine oturan Batur hakkında pek çok yorum yapıldı.

Enes Batur trafik kazası geçirdi
Enes Batur trafik kazası geçirdi

Enes Batur, bir yoruma yanıt verdi

Enes Batur hakkında yapılan yorumlar arasında çocuklara kötü örnek olduğu, ülkeye herhangi bir faydası olmadığı ve bunun gibi çeşitli yorumların yanı sıra geçmiş olsun dileklerini ileten iyi yorumlar da yer alıyor.

Bir kullanıcının yaptığı yorumu eleştiren Enes Batur, bu konu hakkında Twitter üzerinden açıklama yaptı. Kullanıcının “Ülkeye hiçbir faydası olmayan bir genç, doğaya faydalı olan ağaca zarar veriyor. Ağaç için endişeliyiz.” yorumuna yanıt veren Batur, “Belki de ölümle sonuçlanacak bir durumun böyle iğrenç bir yorum ile bahsedilmesi hoş değil. 1998 fidan dikiyorum. Belki insanlıktan nasibini alır.” olarak paylaşım yaptı.

Enes Batur hakkında bilgi

Enes Batur, 9 Nisan 1998’de Antalya’da dünyaya geldi. Yıllardır YouTube işi ile uğraşan Enes Batur, ilk zamanlar oyun videosu çekerek işine devam ediyordu. Sonraları vlog ve eğlence tarzı videolar çekmeye başlayan Batur, bu alanda kendini geliştirmeye devam ederek müzik alanına da giriş yaptı.