Ucretsiz Multiplayer iPhone oyunlari 1

En İyi Çok Oyunculu iPhone Oyunları

Her oyun sever, farklı oyun zevkine sahiptir, bu yüzden oynamak istediğiniz her tür en iyi oyun için buradayız. İPhone kullanıcıları için en iyi Multiplayer iPhone oyunları ile buradayız. Öyleyse aşağıdaki oyunlara bir göz atın.

Multiplayer iPhone oyunları

GT Racing 2: The Real Car Experience

GT Racing: Motor Academy Free + popüler oyun geliştiricisi “Gameloft” tarafından geliştirilmiştir. Oynarken size gerçekçi sürüş efektleri verir. Bu oyunda sürücülerin testini geçerek birçok otomobilin kilidini açabilirsiniz. Bu oyun aynı zamanda oyunu sanal medyanızda online olarak oynamanız için bir seçenek sunar.

Real Tic Tac Toc

Hepimiz Tic Tac’e aşina olduğumuz için, şimdi iOS cihazınızda bu oyunu oynama zamanı. Bu oyunları arkadaşlarınızla oynayabilir ve bu oyunda birçok turu geçebilirsiniz.

Monopoly

Monopoly, çocukluğumuzda oynadığımız en iyi oyunlardan biridir. Monopoly cazibesini yeniden yaşamak istiyorsan, oyunu hemen yüklemen gerekiyor. Bir ev, otel, araba vs. almanın tam eğlencesini yaşayacaksınız. Bu, arkadaşlarınız veya ailenizle oynayabileceğiniz en iyi tahta oyunlarından biridir.

N.O.V.A. 3

Daha önce N.O.V.A. 3 oynadıysan, o zaman oyunun çılgınlığını bilirsiniz. Oyun grafiklerde çok yüksek ve oyun oldukça bağımlılık yapar. NOVA. 3 arkadaşlarınızla iPhone’da oynayabileceğiniz en iyi FPS oyunlarından biridir. NOVA. 3 benzersiz silahlar, benzersiz yükseltmeler ve önceki sürüme kıyasla daha iyi grafikler sunuyor.

Clash of Clans

Clash of Clans, şu anda oynayabileceğiniz en iyi ve popüler oyunlardan biridir. Clash of Clans’ın en iyi yanı, bir klan oluşturarak veya katılarak arkadaşlarıyla oynanabilmesi. Binalar inşa etmeniz, birliklerinizi yükseltmeniz ve diğer klanlara saldırmanız gereken bir strateji oyunudur. Yani, bu oyun arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi strateji oyunlarından biridir.