Dr. yavuz Ornek

Dr. Yavuz Örnek: Hz. Nuh’un Cep Telefonu Vardı!

Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek, son katıldığı programda Hz. Nuh’un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu ve tufan sırasında gemiden insansız hava aracı (İHA) gönderdiğini ifade etti.

Pelin Çift’in TRT’de yayınlanan Öteki Gündem programında kısa süre önce Nuh Tufanı işlendi. Programa katılan Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek’in iddiaları gündeme bomba gibi oturdu. Yavuz Örnek, Hz. Nuh’un kendisine inanmayan oğlunu telefonla aradığını söyledi. Tüm bu iddiaların bilimsel kanıtlara dayandığını söyleyen Dr. Örnek, Nuh tufanından sonra gemiden güvercin yerine, insansız hava aracının yollandığını söyledi.

Dr. Yavuz Örnek, Nuh Tufanı sırasında Hz. Nuh’un 400 metrelik dalgalara dayanan çelik levhalardan bir gemi inşa ettiğini ve bu gemiden nükleer enerji kullandığını söyledi. Bilimsel kanıtlarının olduğunu ifade eden Örnek, sorulan soruları şimdilik kanıtlayamadı.

Tüm bunlardan sonra Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh’un oğlunun uçan bir cisim kullandığı ve canlı hayvanları gemiye almadığını söyledi.

Son olarak hızını alamayan Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh’un döllenmiş bir dişi bir erkek yumurta sipariş ettiğini ve o siparişlerin Amerika’dan ve Fransa’dan Hz. Nuh’a gönderildiğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Bu durum üzerine, sosyal medyada Dr. Yavuz Örnek için birçok yorum geldi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

https://youtu.be/azh6sXqQSiU