en iyi PS4 oyunlari 1

Denemeniz Gereken En İyi ve Popüler PS4 Oyunları

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Sony bir karartma yapacak ve herkes anında çalışmaya başlayacağı için PS4’ün son aylarıyla karşı karşıya olduğunu biliyoruz, ancak PS5’in gün geçtikçe daha da yaklaştığı doğru. Dolayısıyla, burada size şu anda oynamanız gereken en iyi PS4 oyunları hangisi olduğunu söyleyeceğiz.

en iyi PS4 oyunları

Devil May Cry V

Capcom, Resident Evil 2 ve 2019’un en iyi PS4 oyunları arasında sorumlu olan şirkettir. Japonların yıllar sonra iyi geçmemiş olmalarına rağmen, Street Fighter V ve daha iyi bir şekilde, hepsi, Resident Evil 7, şirketi tekrar yoluna koydu.

Resident Evil 2 harika bir oyunsa, Devil May Cry 5 daha az değildir. Temel olarak, bu oyunda kılıçtan iblislerin haritalarını temizlememiz ve temiz atış yaparken şeker kamışı müziğinin bir yıkım çılgınlığı yaratma eylemlerimize adapte olması gerekir, bu nedenle, basit bir deyişle, en popüler PS4 oyunlarından biridir.

Tom Clancy’s The Division 2

Şüphesiz, Tom Clancy’s The Division 2 en popüler PS4 oyunlarından biridir. Ubisoft unvanı, birkaç yıl önce yayımlanan orijinalin devamı olduğundan ve birçok kullanıcı, yine, daha gerçekçi bir düzenlemeye sahip üçüncü kişiden bir kader olduğundan korkuyordu.

Ancak, Tom Clancy’nin The Division 2’sinin kendisi, orijinalin mekaniğini koruyor, ancak Ubisoft’un orijinal olanın eksikliklerini ve hatalarını öğrendiğini gösteriyor ve şimdi bize sadece düzinelerce eğlence verecek düzinelerce bir tetikçi sunuyor. Hatta daha fazla donanıma sahip olmak ve daha zorlu rakiplere karşı mücadele etmek için belirli seviyelere ulaştığımızda kendimizi nasıl yeniden keşfedeceğimizi bile biliyor.

Tetris Effect

En iyi PSVR oyunlarından biri, şüphesiz ki Tetris Effect’tir, çünkü bu oyunu oynarken PlayStation 4’ün sanal gerçeklik kaskıyla benzersiz bir deneyim kazanacaksınız.

Temelde, oyundaki hareketlerimize cevap veren dinamik elektronik müzik ilavesi ile normal Tetris’tir. Dinamik müzik, daha popüler hale gelen bir şeydir ve eğer iyi kullanılırsa oyunlara harika bir katkı sağlar ve Tetris Etkisi’nde gerçekten mükemmel çalışır.