Overcooked 1

Mayıs 2019’da PS Plus: Yeni PS4 Ücretsiz Oyunları

Mayıs ayındaki PlayStation Plus üyeliğinde hangi PS4 oyunları ücretsizdir? Aylık ücretsiz oyunlar hakkında tüm bilgiler burada.

Her ay, PlayStation Plus, tüm PS + üyelerine bir dizi ücretsiz oyun getiriyor. Bunlar doğrudan PlayStation Store’dan edinilebilecek indirmelerdir. Mayıs’ta hangi oyunlar, nasıl oynanır ve uygun olduklarında burada öğrenebilirsiniz.

Mayıs 2019’daki Yeni PS Plus Oyunları

Mayıs 2019 için PlayStation başlıkları onaylandı. 7 Mayıs 2019 Salı günü itibariyle, aşağıdaki başlıklar PS Plus abonelerine açık olacaktır:

  • What Remains of Edith Finch (PS4)
  • Overcooked (PS4)

What Remains of Edith Finch (PS4)

  • Tür: Macera
  • Yayın: 2017

Giant Sparrow ve Annapurna Interactive’den Edith Finch’in Kalanları, oyuncuları giderek daha baskıcı bir aile tarihinde kaçırıyor. Ego perspektifinden bakıldığında, oyuncu, Finch’lerin gizemli kayboluşunu ortaya çıkarmayı ümit ederek cevapları aramaya devam ediyor. Oyuncu, Finch’in en genç aile üyesi olan küçük bir kızın rolünü üstlenir. Ailenin başına gelenleri netleştirmek için oyunun başında Washington sahilinde küçük bir ada olan Orcas Adası’ndaki eski konağa gider. Edith Finch’in Kalıntıları, çok başarılı bir ayar, her zaman uygun arka plan müziği ve oldukça uyumlu grafikler tarafından taşınan benzersiz şeyler ile etkileyicidir.

PS4 Ücretsiz Oyunları

Overcooked (PS4)

  • Tür: pişirme simülasyonu
  • Yayın: 2016

Ghost Town Games ve Team17 tarafından Overcooked oyununda, oyuncu şef rolünü üstlenir. Parlak renkli bir görünümde onun mutfak sanatını kanıtlamak zorundasınız. Bir süre içerisinde, önceden hazırlanan yemekler hazırlanmalı ve aç misafirlere servis edilmelidir. Kağıdın üzerinde standart bir mobil oyun gibi görünen şey aslında hızlı bir şekilde oyun sahnesinde bağımsız bir sır oldu. Aşırı pişmiş, takım çalışmasına büyük önem verir – kırılır, kızartılır ve paralel olarak pişirilir. Yalnız oyunu oynayabilseniz de, aşırı pişmiş çok oyunculu oyundaki gerçek potansiyelini ortaya koyuyor. Özellikle Coop kanepesi, arkadaşlarıyla eğlenceli bir kaotik oyun gecesi yaşatıyor.