Çiftlik Bank

Çiftlik Bank üyeleri bir kez daha dolandırıldı!

Çiftlik Bank’a üye olan kişilerin bir kez daha dolandırıldığı ortaya çıktı. Dolandırıcı, kendisine para vermeleri karşılığında üyelerin Çiftlik Bank’taki paralarını geri alabileceğini söyleyerek büyük bir miktar toplamayı başarmış.

Çiftlik Bank yöneticileri yüksek kar vaatleriyle binlerce kişiden para toplayarak bir hafta sonu içerisinde ana merkezi boşaltarak kayıplara karışmıştı. Bir süredir gündemdeki yerini koruyan olay, Çiftlik Bank Genel Müdürü Niyazi Karakoç’un “Mehmet Aydın’a ulaşamıyorum, hepimiz kandırıldık.” açıklamasının ardından yeniden alevlenmişti. Bankayla ilgili incelemeler devam ederken mağdurlardan bazılarının yeniden kandırıldığı ortaya çıktı.

Çiftlik Bank

Sosyal medyada mağdurlara “Ben Çiftlik Bank’a kaptırdığınız parayı geri alabilirim.” şeklinde mesajlar gönderen kişi (veya kişiler), paylaşılan bilgilere göre yaklaşık 1600 kişiden 500 TL topladı. Parayı dolandırıcının paylaştığı IBAN numarasına göndermelerinin ardından mesajlarına yanıt alamadıklarını söyleyen Çiftlik Bank üyeleri, bir kez daha kandırılmış olmalarından ötürü tepki gösterdi.

Ödeme yapan Çiftlik Bank üyesi E.Y. “Yeter artık! Önüne gelen bizi dolandırıp kaçıyor. Hepsi Allah’ından bulsun.” sözleriyle dolandırıcılara sitem etti.