Redmi x
Redmi x

Bütçe Dostu Olan Redmi X Geliyor

Bildiğiniz üzere Xiaomi ile beraber olan Redmi, ayrılarak bağımsız bir durum haline gelerek kendi markasını oluşturuyor. Redmi, ekrana gömülü olan parmak izi tarayıcısına sahip olan bütçeye uygun akıllı bir cihaz için hazırlanıyor. Bütçe dostu olacak olan Redmi X’in tanıtımının olacağı tarih belirlendi.

Çinli mikro blog platformunda bir poster ortaya çıktı. Çıkan bu posterde Webio’da Redmi X’in posteri oldu. Yayınlanmış olan resme göre Redmi’nin akıllı telefonu 15 Şubat tarihinde tanıtımının gerçekleşeceğini gösteriyor.

Fragmanda Redmi X’in ekrana gömülü olan parmak izi tarayıcısına sahip halde bütçeye uygun fiyatta olan akıllı telefon olacağını belirtilen ifadeler bulunmaktadır.

Redmi-x

Akıllı telefon hakkında şu an için verilen bilgi bunlardan ibarettir. Teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi sahibi değiliz. Redmi’nin Snapdragon 855 ile güçlendirilmiş bir akıllı telefon üzerinde durulduğu da bilgiler arasında yerini almaktadır.

Fakat ulaşılan postere göre Redmi X’in performansı dışında ekran parmak izi okuyucusunun dikkat çektiği vurgulandı. Snapdragon 855 bir telefon olarak görünse de edinilen bilgilere göre Redmi Note 7’den daha kaliteli bir model olarak ortaya çıkacağı söylentiler arasında.