Netflix Dizileri 1

Bu Hafta Netflix’te İzleyebileceğiniz Film ve Diziler Nelerdir?

Bu haftanın öne çıkan özellikleri arasında 1980’lerin bilim kurgu klasiği The Terminator ve aynı derecede acımasız ama yepyeni Jessica Jones’un üçüncü ve son serileri yer alıyor. Bir palet temizleyicinin peşindeyseniz, metal müzik tutkusu olan kırmızı bir panda hakkında olan ikinci Aggretsuko serisi, günlük yaşamın denemeleri hakkında kısa ve tatlı bir deneyimdir. Sizlere Netflix film ve dizi önerilerinden bahsedeceğiz.

Ancak listemizden seçebileceğiniz çok fazla seçenek var. Netflix’in orijinal içeriğinden eleştirel beğeni toplayan filmlere ve TV şovlarına kadar, seçim yapmakta zorlandınız. Aşağıda onlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Netflix Film

Terminatör

Netflix film önerilerinde biri Terminatör filmidir. Gelecekten gelen bir android suikastçı, insanlığın AI Skynet’e ve onun makine ordusuna karşı zafer kazanmasını sağlayacak olan anne Sarah Connor’un hayatını almaya geliyor. İnsan direnci onu korumak için zaman içinde bir ajanı geri gönderir, ancak bu ilginç robot kolayca durdurulamaz.

Aggretsuko (Yeni Seri)

Çalışma baskısı ve her zaman etrafta olan ilişkileriyle Retsuko, karaoke barında death metal söyleyerek başa çıkıyor. Bu yeni dizide, annesinin yanı sıra çok sinirli yeni bir iş arkadaşı olan ilk kez karşımıza çıkıyor, artı zaten tanıdığımız antropomorfik hayvanların oyuncuları hakkında daha fazla şey öğreniyoruz.

Marvel Jessica Jones (Final Serisi)

Hem son dizisinde hem de Netflix’te görünecek olan bir Marvel gösterisinin son serisinde, sert ve gösterişli özel dedektife veda ediyoruz. Önceki sezonların olaylarına rağmen Jones’un yüzleşeceği tehlikeli bir düşman ve ekip çalışması gereken eski bir arkadaş var.

When They See Us

Central Park Five’ın gerçek hayat öyküsüne dayanarak, sahte bir şekilde tecavüzle suçlanan ve beraat etmeden önce birkaç yıl hapis yayan bir grup genç. Dört bölüm, hayatlarını tutuklamalarından, halkın sözde suçlarına verdiği tepkiden, New York City’ye karşı davalarını açtıkları için nihaî yasal işlemlerine kadar takip ediyor.

Happy! (2. Sezon)

Mutlu bir eski polis ve bir genç kızın hayali uçan tek boynuzlu at arkadaşı komik uyarlaması, diğer on şiddet olayında ve karanlık komik şakalarda devam ediyor. Bir önceki dizinin olaylarından sonra, Nick Sax, her zaman omzunun üzerinden Happy ile de olsa, sivil hayata adapte olmaya çalışıyor. Fakat hala şehirdeki işte kötülük var ve Nick’in onu bulup onu daha fazla görmezden gelemeyeceğine karar vermesi çok uzun sürmedi.