BluTV ücretsiz

BluTV ücretsiz olarak kullanıcılara açılıyor

Yeni kampanyası ile gündeme oturan BluTV tüm içerikleri ücretsiz olarak yayınlama kararı aldı. Bu sayede içerikler bedava izlenebilecek.

Türkiye’nin yerli ve popüler platformu olan BluTV, yaptığı bir açıklamada platformda yer alan tüm içeriklerin hafta sonu boyunca ücretsiz bir şekilde izlenebileceğini duyurdu. Bunun için bazı bilgiler paylaşan firma, kullanıcıları sevindirdi.

BluTV hafta sonu ücretsiz olacak

Zaman zaman film veya dizi izlemek için pek çok platformdan faydalanmaktayız. Bu platformlardan birisi de BluTV olarak izleyicileri karşılıyor. BluTV yeni kampanyası ile kullanıcıları sevindirmekle kalmadı, onları mutlu etti. Firmanın yaptığı duyuruya göre hafta sonu boyunca tüm içerikler ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bilindiği üzere Pazartesi alınan yeni kararlar açıklanmıştı. Alınan kararlara göre hafta için 21.00-05.00 arası sokağa çıkma yasağı uygulanacaktı. Hafta sonu ise Cuma 21.00’den itibaren ve Pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygun görülmüştü. Bu kararın ardından Türkiye’nin en çok tercih edilen platformu BluTV de güzel bir kampanya başlattı.

BluTV ücretsiz

BluTV’nin başlattığı kampanyaya göre hafta sonu tüm içerikleri izlemek ücretsiz olacak. Kullanıcılar Cuma günü 21.00’den itibaren içeriklere bedava olarak erişmeye başlarken Pazar 23.59’a kadar bu erişime devam edebilecek. Kullanıcıların bu kampanyaya dahil olabilmeleri için sisteme kayıt olmaları ve aldıkları kodu girmeleri gerekiyor.

BluTV hakkında bilgi

BluTV, 2015 yılında Doğan Holding tarafından kurulmuş bir yerli dizi ve film izleme platformu olarak karşımıza çıkıyor. Masum, Sıfır Bir, Sahipli, Bartu Ben, Yaşamayanlar, Bozkır, Saygı ve Yarım Kalan Aşklar gibi pek çok orijinal içeriği ile bilinen BluTV, internet üzerinden verdiği hizmet ile kullanıcılara verimli bir hizmet sunuyor. “Türkiye’nin İnternet Televizyonu” sloganı ile başladıkları bu yolda uygulama içerisinde canlı televizyon yayınları da bulunmaktadır. İzleyiciler bu içerikler arasından istediklerini seçerek platform üzerinde vakit geçirmeye başlayabilir. Dizi ve film izleme platformu BluTV’nin aylık üyelik ücreti de oldukça uygun bir fiyata sahip.