Black Mirror

Black Mirror 4.Sezon İlk Bölüm Fragmanı Geldi!

Tarihin en farklı dizilerinden bir tanesi olan Black Mirror’un yeni sezonunun fragmanı yayımlandı!

Birçok ülkede sevilerek izlenen bilim kurgu dizisi Black Mirror sahip olduğu distopik temasıyla her bölümde farklı karakterlerle ve konularla izleyicisini şaşırtmaya devam ediyor. Adeta sanatsal bir belgesel tadı veren dizi işlediği konularla gelecekte ve günümüzde teknolojinin bizlere getirdiği yenilikleri ve felaketleri farklı açıdan betimleyerek aktarmaya çalışıyor.

Eğer daha önce hiç izlemediyseniz direk 4. Sezondan veya en baştan başlayabilirsiniz. Çünkü her bölüm farklı bir olay anlatıldığı için konuda bir kopukluk yaşarım kaygısı gütmenize gerek yok. Black Mirror izleyicileri için ise sevindirici bir haberimiz var. 4.sezonun ilk bölüm fragmanı Netflix YouTube kanalında yayımlandı.

Black Mirror 4.Sezon Başlıyor!

Jodie Foster tarafından yönetilecek olan yeni sezonun ilk bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Arkangel adındaki yeni bölümde “Teknolojinin bir hayli ilerlediği bir dünyada ebeveynlerin durumu” ele alınmış. 4. Sezona dair genel bir fragman yayımlanmaması dikkat çeken bir diğer nokta oldu.

Black Mirror 4.Sezon 1.Bölüm Fragmanı:

Yeni sezona dair bölümün fragmanı yayımlansa da Netflix tarafından bölümün ne zaman yayımlanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat fragmanın yayımlanmasının ardından bir süre sonra yayımlanacağını düşünebiliriz.