Xiaomi

Black Friday’de Xiaomi Mi 6 1 Euro’ya Satılacak!

Çin’in en büyük akıllı telefon markalarından bir tanesi olan Xiaomi, Black Friday etkinliğinde 1 Euro’ya telefon satacak!

24 Kasım tarihinde başlayacak olan Black Friday etkinliği kapsamında Xiaomi toplam 50 adet akıllı telefonunu 1 Euro’dan satacak! Kullanıcıların 1 Euro’ya telefon alabilmesi için çekilişe katılmaları gerekli. Çekiliş sonucu Xiaomi, Redmi Note 4, Mi 6 ve Redmi 4A’yı 50 şanslı kişi 1 Euro’dan alabilecek.

Çin’in akıllı telefon üreticisi Xiaomi, dünya üzerinde markalaşma yolunda oldukça önemli yol kat etti. Hindistan ve Çin gibi dünyanın en büyük nüfusuna sahip ülkelerde oldukça geniş bir müşteri kitlesine ulaşan Xiaomi, tüm dünyaya yayılarak müşteri kitlesini bir hayli arttırma çabasında. Ünlü telefon markasının bu kapsamda en önemli adımlarından bir tanesi Black Friday etkinliği olacak gibi duruyor. Etkinlik kapsamında firma İspanya’da 1 Euro’dan en sevilen modellerini satışa sunacak.

Xiaomi 50 Adet Telefonunu 1 Euro’dan Satacak!

24 Kasım tarihinde başlayacak olan ve yaklaşık birkaç gün sürecek olan etkinlikte Çin akıllı telefon üreticisi toplamda 50 adet akıllı telefonunu 1 Euro’ya satacak. Etkinliğin ilk günü 10 şanslı kişi Mi 6, ikinci günü 20 kişi Redmi Note 4 ve üçüncü gün ise 20 kişi Redmi 4A modellini 1 Euro’ya satın alacak.

Ek olarak Xiaomi etkinlik süresince 10 bin Euro’luk fiş dağıtacak. Bu fişler yalnızca Mi Storelarda geçerli olacakken, şanslı kişiler diledikleri ürünü alabilecek.