iPhone Xun Karaborsa Fiyati Dudak Ucuklatti

BİM, 1500 adet iPhone X’i indirimli satacak, Peki hangi mağazalarda?

BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, 1100 TL’ye satışa çıkaracakları indirimli iPhone X model akıllı telefonların 1500 adet stok ile satılacağını ve hangi mağazalarda olacağını belirtti.

Geçmişte birçok kez yaptığı indirimli teknolojik ürün satışlarıyla yoğun ilgi gören BİM, bu sefer iPhone X’i 1100 TL’ye indirimli satacak. Daha önce özellikle PS4 ile müşterilerini memnun eden şirket bu sefer Apple’ın ürünü ile kullanıcıları heyecanlandırmayı başarıyor.

Daha önce BİM’in ekonomik fiyatlı iPhone X satışı yapacağını sizlere aktarmıştık, ancak hangi mağazalarda bu satışın yapılacağını bilmiyorduk. BİM Finans Direktörü (CFO) ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, iPhone X’in hangi mağazalarda satılacağını ve stok sayısını belirtti.

 

iphone x 54

Tam olarak 1500 adet iPhone X satışı olacağını söyleyen Haluk Dortluoğlu, ‘’5 bölgenin mağazalarında satacağız. Yeterince temin edilmeyince böyle olabiliyor. Tuzla, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Gaziantep, Diyarbakır ve Sivas’taki mağazalarımızda satacağız.’’ dedi.

Bu bakımdan 1100 TL indirimli fiyatıyla iPhone X sahibi olabilirsiniz.