Benzin

Benzin zamları ‘küfür edildiği’ gerekçesiyle internetten duyurulmayacak

Petrol İşverenleri Sendikası (PÜİS), bugünden itibaren benzin zamlarının web sitesi üzerinden duyurulmayacağını açıkladı. Bu kararın gerekçesi olarak zamların duyurulmasıyla birlikte vatandaşların çeşitli sosyal paylaşım platformları üzerinden küfürler ettiği belirtildi. 

Petrol İşverenleri Sendikası, benzin ve motorin zamlarının artık web sitesi üzerinden duyurulmayacağı bilgisini paylaştı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan sendika yetkilileri, sık sık yükselen fiyatlardan dolayı kendilerinin olumsuz tepki gördüklerini söyledi. Yetkililer, web sitesi ve sendikanın Facebook sayfası üzerinden zam kararının paylaşılmasıyla birlikte vatandaşların aşağılayıcı söylemlerinin ve küfürlerinin hedefinde kaldıklarını dile getirdi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi:

Artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Facebook sayfamıza onlarca insan küfür ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık.

Bu ilginç kararın ne kadar başarılı olacağını ve bir dahaki zam haberinde sendikanın tepki alıp almayacağını hep birlikte göreceğiz.