avengers 3 infinity war 3

Avengers: Infinity War, Torrent Sitelerinde!

Vizyona girdiği ilk haftasında büyük bir başarı elde eden Avengers: Infinity War, gösterime girmesinden bir hafta geçmeden torrent sitelerine düştü.

27 Nisan’da vizyona giren ve henüz bir hafta geçmeden rekor bir gişe hasılatı yapan Avengers: Infinity War; bu başarısı ile 2 rekora da imza atmış oldu.

avengers 3 infinity war 1

NTV’de ki bilgiye göre ABD’de 250 milyon dolarla tüm zamanların açılış rekorunu Star Wars: The Force Awakens’tan, üç günde elde ettiği 630 milyon dolarla da global açılış rekorunu The Fate of the Furious’un (Hızlı ve Öfkeli 8) elinden aldı. Filmin tüm zamanların en yüksek hasılatlı yapımları arasına girmesi de bekleniyor.

Torrent sitelerinde bulunan film, kamera kaydına sahip. Marvel’ın uzun yılllar boyunca ilmek ilmek işlemiş olduğu karakterlerin bir araya gelmesi ile çok güçlü olan bir düşmana karşı sergilenen mücadeleyi konu alan film, IMDb’de şimdiden 9.1 gibi çok yüksek puan almayı başarmış durumda.

avengers 3 infinity war 2

Film’in ilk 3 günün de tüm dünyada 630 milyon dolar hasılat elde etmesi. Avengers: Infinity War’ı tüm zamanların en iyi açılış yapan filmi unvanını kazanması için yeterli gözüküyor.

Şayet bir Marvel takipçisi ve yapımlarını seven biriyseniz; önerimiz bu denli güzel bir filmi, kamera  kaydı ile izleyip, filmi heba etmeyin. Mümkünse sinema da izlemenizi şiddetle tavsiye ederiz.