Zenfone 5 1

Asus Zenfone 5’in Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu hafta yaptığı lansmanlar ile Asus’un haftası oldu diyebiliriz; Gerçekleştirdiği lansmanla Zenfone 4 ailesini Avrupa’da duyuran Asus; yaz aylarına girmeden önce yapması gereken lansmanı finansal sorunlar nedeni ile ertememiş dolayısı ile Zenfone 4’ün çıkışı biraz gecikmiş oldu. Ancak Asus yeni seri olarak gelecek olan Zenfone 5 İçin bu kadar fazla gecikmeyecek gibi gözüküyor.

Asus‘un CEO’su olan Jerry Shen’in açıklamasına İstinaden Zenfone 5′in 2018 yılının Mart ayında tanıtılacağını açıkladı. Açıklamasında akıllı telefon fiyatlarının yükselmesi nedeni ile de şirketin yeniden karini yükselteceğini belirten Jerry Shen 2018’in sonlarına doğru Asus‘un en büyük 7 akıllı telefon üretici arasına gireceği belirtiyor.

Kullanıcıların yüksek rakamlar ile telefon alamayacağını ve daha orta seviye bütçelerde ki telefonlara yöneleceğini düşünülebilir. Böylelikle Asus‘un da uygulayacağı fiyat politikası ile bu durumdan yararlanacağını düşünürsek; Asus‘un bunu gerçekleştirme ihtimalinin olduğunu söyleyebiliriz.