ASUS 19 Agustos ZenFone 4 Duyurusunu Dogruladi

ASUS, 19 Ağustos ZenFone 4 Duyurusunu Doğruladı

ASUS 19 Ağustos’u, uzun süredir devam eden ZenFone serisinde bir sonraki cihaz olan ZenFone 4’ü duyuracağı gün olmak için resmen onayladı. Duyuru tarihini teyit etmenin yanı sıra, olaya ilişkin bir dizi görüntü de yayınladı, biri resmi bir basın tarafından katılımcılara tarih kaydetme davetini vermeye benziyor. Yukarıda bahsedilen zaman. Kalan görüntüler, olaya işaret eden teaserlar, her bir resmin altındaki ZenFone 4’ü listeleyen, iki renkli ve güzel manzaranın üzerine yerleştirilen halka şeklindeki nesneleri sergiliyorlar.

Bu özellik doğrudan bir doğrulama değil, ZenFone 4’ün, bu onaylamaya götüren bazı söylentilerin haftalarca öne sürüldüğü gibi çift arka kamera modülüyle geleceğini önermiş görünüyor. Yüzükleri gösteren her resim, kamera ile ilgili kendi mesajıyla birlikte gönderilir. Bir görüntüde ASUS’un mesajları “tekrar birden olması gereken zaman” diyor, ki bu da yine çift arka kamera modülünde bir başka teaser gibi görünüyor. Son bir iki örnek netlik ve daha çok şey görmek hakkında konuşurken, ZenFone 4’ün kullanıcının diğerlerinden daha net fotoğraflar çekebileceğini gösteren bir kameraya sahip olacağını söyledi.

19 Ağustos Büyük Gün!

Daha fazlasını görmek için geldiğini belirten bir görüntü, cihazın bir çekime daha fazla malzeme sığacak görüntüleri yakalayabilecek geniş açılı kamera lensiyle geleceğini gösteriyor olabilir. ZenFone 4’e ek olarak ASUS’un ZenFone 4 Selfie ve ZenFone 4 Pro’nun da bulunduğu iki telefon modelini de açıklaması bekleniyor . Olayla ilgili görüntülerin hiçbiri farklı varyantları ima edemez, ancak yakın geçmişte ZenFone 4’ün bu diğer sürümlerine işaret eden sızıntılar ve sızıntılar mevcuttu ve ASUS’un bu konuyla ilgili bir etkinlik olması muhtemel olmazdı. ZenFone 4’ün 19 Ağustos’ta ortaya çıkması durumunda hala netlik kazanmıyor aslında.