Apple TV 2

Apple Yeni Tasarlanmış TV Uygulamasını Ortaya Çıkardı

Apple kendi video akışı hizmetinin başlamasından önce yapmak isteyen kullanıcılar için çekici bir yeniden tasarımıyla TV uygulaması yapmak istiyor. Pazar günü tanıtılan sürümünde yeni kişiselleştirilmiş öneriler ve doğrudan TV uygulamasında bulunabilme özelliği var. Bunlar filmleri ve TV şovlarına Apple’ın iTunes platformundan erişmek için. Aynı zamanda üçüncü taraf TV kanalları ve çocukların içeriği için yeni bölümler içerir.

Apple TV

Video Servislerin Seri Bölümleri

Apple dönüşümle birlikte, TV uygulamasını müşterileri için video tüketiminde merkezi bir noktaya getirme çabalarını derinleştiriyor. Şimdiden, uygulamada, diğer şeylerin yanı sıra, Amazon Prime veya Sky Ticket gibi bağlantılı video servislerinin seri bölümlerini gösterebilirler. Seçilen içeriği görüntülemek için, ilgili sağlayıcının uygulamasına yönlendirilirsiniz. Bu Apple’ın TV uygulamasının yeni sürümüyle değişmeyecek. Bununla birlikte, şimdi eklenen kanallar doğrudan TV uygulamasında yayınlanmaktadır.

Sony TV’lerde Aktif Olacak

Apple, Samsung’un mevcut ağ bağlantılı TV’lerinde açıklandığı gibi şimdi uygulamanın yeni sürümünü getiriyor. Bununla birlikte, Apple cihazlarındaki TV uygulamasının aksine, Amazon Prime ve Sky Ticket gibi diğer akış uygulamalarından herhangi bir içerik görmezsiniz. Bu yıl grubun Pazartesi günü duyurduğu gibi, bu yıl Sony TV’lerde bulunan Apple cihazlarındaki TV uygulamasından içerik aktarabileceksiniz.

TV uygulaması aynı zamanda Apple’ın sonbaharda piyasaya sürüldüğü bildirilen Apple TV + adlı kendi video akışı teklifine de sahip olacak. Dizi ve filmler için grup yapımcısı Hollywood yapımcıları Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gibi piyasaya sürüldü. Yapımcılar arasında Steven Spielberg ve J.J. Abrams. Apple fiyatları ve iş modelinde Mart ayındaki ilk performans hakkında yorum yapmadı.