Apple stajyeri bildirildigine gore iPhone kaynak kodunu sizdirdi

Apple, Neden En Çok İş Başvurusu Alan Firmalardan!

LinkedIn tarafından paylaşılan verilere göre, ABD’de Apple, en fazla iş başvurusunda bulunulan altıncı firma olduğu açıklandı. Liste’de ilk sıraları teknoloji şirketleri alıyor.

546 milyondan fazla kullanıcısına sahip olan LinkedIn’in paylaştığı raporlara göre ABD’de iş arayışında olan kişilerin, en fazla başvuruda bulunduğu altıncı firmanın Apple olduğu açıklandı. Listenin başında Amazon bulunurken, beşinci sırada son dönemlerde ki başarısı ve gelişimi ile Tesla yer alıyor.

LinkedIn raporun oluşturulması esnasında başvuruda bulunan kişilerin hangi firmaların sayfalarını ne kadar sıklıkla ziyaret ettiği ve o firmaların çalışanlarının verileri üzerinden analizi gerçekleştirdiğini belirtterek. Başvuruda bulunan kişilerin Apple’ı tercih etmelerinin başlıca sebeplerinden birinin, çalışanlarına sunmuş olduğu imkanlar olduğunu belirtiyor. Apple çalışanlarına tüm cihazlarda %25 indirim sağlıyor, doğum yapan anneler 18  haftalık izin imkanına sahip olabiliyorlar.

Öyle görülüyor ki en fazla iş başvurusu alan firmaların, iş arayanlar tarafından tercih sebepleri arasında en fazla dikkat çeken nokta belli ki şirketlerin imkanları. Siz hangi teknoloji firmasında çalışmak isterdiniz?