antivirus

Antivirüsün Dezavantajları ve Nasıl Kurtulursunuz?

İlk aklınıza gelen ürünler arasında yer alan McAfee veya Kaspersky gibi rakipleri karşısında TotalAV oldukça iyi yeteneklere sahip olan bir antivirüs paketidir. Cihazınız indirip kurmanız ile birlikte TotalAV’nin harika çalışma sistemini ve cihazınızda ki tüm dosyaları ne kadar hızlı ve derinlemesine taradığını görebileceksiniz. Genel olarak güvenlik odaklı bir antivirüs arıyorsanız TotalAV sizin için mükemmel bir tercih olabilir. Şayet kimlik avı konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Google’ın testini inceleyiniz. Gelin TotalAV’yi derinlemesine inceleyelim.

TotalAV

Total AV Antivirüs İncelemesi

TotalAV, virüsten koruma yazılımı pazarında nispeten yeni bir üründür. Bilgisayarınızı korumak için gerekli tüm özelliklere ve ayrıca bazı ekstra özelliklere sahiptir. Total AV incelememize göre, yazılım bir Hızlı Tarama, Sistem Taraması ve gerçek zamanlı koruma sunar. Genel olarak, TotalAV en hassas bilgilerinizi istenmeyen girişimlerden korumak için iyi bir iş çıkarır. Toplam AV antivirüs, aşağıdakiler için mükemmel bir çözümdür:

  • İnternete Sanal Özel Ağ üzerinden göz atmayı tercih eden ancak bir servet harcamak istemeyen kullanıcılar? antivirüs kimliğinizi koruyacak tam ölçekli VPN sunar.
  • Hafif bir yazılıma sahip olmak isteyen kullanıcılar? TotalAV, bilgisayarınızın hızına müdahale etmez ve sizi uyarılarla rahatsız etmez.

Total AV antivirüs, Kaspersky ve Avast gibi diğer rakipler gibi aynı ada ve şöhrete sahip olmasa da, mükemmel antivirüs koruması ile birlikte muazzam özellikler sunar. TotalAV şaşırtıcı bir şekilde dosyaları taramak ve çok sayıda virüs ve kötü amaçlı yazılıma karşı korumak için mükemmel bir yeteneğe sahiptir.

Genel olarak, TotalAV harika bir seçenektir, eğer odak noktanız interneti korumak yerine virüslere karşı güvenlik konusunda. TotalAV’ın önemli özelliklerinden bazıları aşağıda verilmiştir:

Koruma

TotalAV, kötü amaçlı yazılımlara ve virüslere karşı koruma sağlar ve dosyaları iyice tarar. Ayrıca kullanıcı internette gezinirken internetten de koruma sağlar. TotalAV, şüpheli web sitelerini tanımlayan ve engelleyen güvenli bir web olarak bilinen tarayıcıya bir uzantı içerir. Ayrıca, kullanıcının kişisel verilerini çekmek için gerçek siteleri çoğaltan kimlik avı veya sahte web sitelerini saptama yeteneğine de sahiptir. TotalAV, kötü amaçlı yazılımların ve virüs içeren yüklemelerin yaklaşık % 85’ini ortadan kaldırma yeteneğine sahiptir.

Güvenlik

Bir virüsten koruma yazılımı seçerken göz önünde bulundurulması gereken önemli konulardan biri güvenliktir. casus yazılımları, fidye yazılımlarını, kötü amaçlı yazılımları ve virüsleri bilgisayara karşı saldırılar bir virüsten korumanın temel özelliğidir. TotalAV bunu yapabilme yeteneğine sahiptir. TotalAV şirketinin yeni olduğunu ve diğerleriyle aynı popülariteye ve üne sahip olmadığını bildiğimiz gibi, yine de rakiplerinden herhangi biri ile aynı korumayı sağlıyor. Kötü amaçlı içeriğin neredeyse üçte ikisini bilgisayardan kaldırma olanağına sahiptir.

TotalAV Fiyatlandırması

Yıllık toplam paketin indirimli fiyatı 19.95 dolar, orijinal fiyatı ise 99.95 dolar. Bu paket bir seferde üç cihazı destekler. Bu fiyat yaklaşık% 80 indirimli. Yani bu indirim sevenler için en iyi seçimdir. TotalAV, Windows, Android, iOS ve Mac’i destekleme özelliğine sahiptir. Diğer antivirüs yazılımlarından daha ucuzdur, ancak gerçek şu ki, güvenlik duvarı yöneticisi gibi önemli özelliklerden bazıları bu sürümden muaf tutuluyor. TotalAV, harika bir teklif olan 30 günlük para iade garantisi sunar. Ayrıca ücretsiz indirme seçeneği sunar.

Kullanım Kolaylığı

TotalAV kullanıcı dostu antivirüs yazılımıdır ve kullanımı çok kolaydır. İndirme ve yükleme işleminin tamamı çok kolay ve doğrudandır. Bu virüsten koruma yazılımı, baştan sona otomatik olarak hazır olacak şekilde özel olarak üretilmiştir ve kullanıcıdan herhangi bir manuel ayar gerektirmez. Kullanıcı arayüzü kolaydır ve gösterge paneli temiz, düzenli ve tüm önemli özelliklere ve ayarlara sadece birkaç tık uzaklıktadır. Ayrıca, performansla ilgili bilgileri içeren bazı grafikleri görüntüler.

TotalAV İncelemesi: Yazılımın Yararları Ve Eksiklikleri

Diğer tüm yazılımlarda olduğu gibi, Total Av ile Avast – Total AV arasında karşılaştırma yaparken, denemeye karar vermeden önce bilmeniz gereken avantajlar ve dezavantajlar vardır. Total AV antivirüs incelememiz, aşağıdakileri görmenize yardımcı olacaktır. Artılar:

  • TotalAV, çoğu platformla uyumludur ve Windows, Mac, Android ve iOS için eşit derecede çalışır.
  • Cihazınızın sağlıklı kalmasına yardımcı olan çeşitli özelliklere (temizleme, sistem desteği) sahiptir. Bununla birlikte, TotalAV antivirüs incelemelerine göre bazı özellikler eksik.
  • Satın aldıktan sonra bir ay para iade garantisi alırsınız.
  • Ücretsiz sürüm, güçlü koruma sağlar ve ayrıca farkında bile olmadan gereksiz dosyaları siler.
  • Çalışırken, yazılımın hiçbir programı kapatması gerekmez ve tarama işini yaparken çalışmaya devam edebilirsiniz.
  • TotalAV incelememiz, yazılımın bilgisayarınızın performansının hızını kontrol ettiğini ve daha hızlı çalışmasını sağladığını gösterdi.
  • İyi VPN koruması.
  • İndirmesi kolay, kullanımı kolay bir ürün.

Eksiklikleri (müşterilerden gelen geri bildirimlere ve TotalAV antivirüs incelememize dayanarak):

  • Yenileme için yüksek fiyat. Bitiş tarihini kaçırmadığınızdan emin olun, aksi takdirde şirket fiyatı otomatik olarak tahsil edecektir.
  • Ücretsiz deneme yok.
  • Ücretsiz sürüm yalnızca bir tarama seçeneği sunar, ancak cihazınız tehdit altındaysa sorunu çözmek için lisanslarını satın almanız gerekir.
  • Ürün yeni olduğu için, yazılımın performansı hakkında bir şey söyleyen hiçbir güvenilir test sonucu yoktur, ancak bazı blogcular bilgileriniz için Total AV incelemesi sunar.
  • İOS uygulamasında virüsten koruma özelliği yoktur.
  • Yazılım Microsoft tarafından tanınmıyor. Bu nedenle, Windows Defender ile birlikte iyi çalışmayabilir. Windows güvenlik duvarı olan Defender hakkında daha fazla detaylı bilgi almanız faydalı olacaktır.

TotalAV Müşteri Desteği

TotalAV yeni bir ürün olmasına rağmen, kullanıcılarından çoktan olumlu geribildirim aldı. TotalAV incelemelerine göre, bu yazılımla ilgili en çekici şeylerden biri, ihtiyaç duyduğunuz her an mevcut olan müşteri desteği. Ayrıca, şirketin web sitesinde bulunan bilgi veri tabanı, sorunları kendi başınıza çözmenize yardımcı olabilir. Son olarak, bu yazılımı indirip kullanabilmek için bir teknoloji uzmanı olmanız gerekmez. Tüm deneyiminizi daha keyifli hale getirecek açık talimatlar var.