androidO 1

Android O için Yeni Güncelleme Yayınlandı

Akıllı telefonlarda ki işletim sistemi olarak değerlendirdiğimizde Android’in diğer rakipleri karşısında bir tık daha üstün olduğunu söyleyebiliriz. Bunun başlıca nedeni Apple’in kendine ait olan İos  sistemini kullanmasından kaynaklı olduğunu ifade edelim. Bu arada pek çok akıllı telefon modeli henüz Android 7.0’a geçmemiş durumda olduğunun da bilgisini verelim.

Bir dünya devi olan Google, kısa süre önce Android O için yeni bir geliştirici güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile bir önceki sürümde var olan hatalar giderilerek; O’nun daha stabil bir hale geldiği ve bazı özelliklerin de aktif hale getirildiği belirtildi.

Android O’nun son yayınlanan geliştirici sürümünü Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player ya da Android Emulator’ cihazlarında test edebilirsiniz.

Ayrıca Google son sürümü kullanıcıların beğenisine sunmasıda bekleniyor. Ancak üretilerin yeni yeni Android 7.0 dağıtımına başlamaktalar. Bu da yeni sürüme ne zaman geçecekleri konusunda bir belirsizlik olduğunu gösteriyor.