Egzersiz Uygulamalari 1

Android İçin En İyi Egzersiz Uygulamaları

Google Play Store’a kısa bir göz atın, orada sağlık ve zindelik ile ilgili tonlarca Android uygulaması bulacaksınız. Bu nedenle, bu makalede, formda ve sağlıklı kalmanıza yardımcı olacak Android için en iyi egzersiz uygulamalarından bazılarını paylaşacağız.

Egzersiz Uygulamaları

7 Minute Workout

7 Minute Workout, Google Play Mağazasında bulunan ve formda kalmanıza yardımcı olabilecek en iyi Android uygulamalarından biridir. Uygulamaya kilo vermek isteyenler için mükemmel. Adından da anlaşılacağı gibi, 7 Minute Workout, 7 dakikadan uzun sürmeyen egzersiz rutinleri sağlar. 7 Minute Workout, abs, göğüs, uyluk ve bacakları güçlendiren egzersizler sunar.

Pocket Yoga

Pocket Yoga, Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz listedeki bir başka üst düzey Android sağlık ve fitness uygulamasıdır. Pocket Yoga temelde Yoga temellerini öğrenmek için yardımcı olur. Pocket Yoga kullanıcılarına Yoga’yı kendi temposunda ve rahatlığında uygulama özgürlüğü verir. Pocket Yoga, kullanıcılara farklı süre ve zorluklarda değişen 27 farklı seans sunar.

Water Drink Reminder

Su İçmek Hatırlatma kesinlikle listede bir Android egzersiz uygulaması değil, ama listede yer almayı hak ediyor. Su sağlığımızın iyileştirilmesinde önemli bir rol oynadığından, bu tür uygulamaların olması yararlı olur. Su İçeceği Hatırlatıcı, size yeteri kadar su içmenizi hatırlatan en iyi kendini geliştirme uygulamalarından biridir.

Mind Games

Hepimizin bildiği gibi, beynimiz sağlığımızı iyileştirmede önemli bir rol oynar. Yani, Zihin Oyunları gerçekten zihinsel becerilerini pratik yapmak için harika bir uygulamadır. Uygulama, kullanıcılara zihinsel yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek birçok Mindware’in beyin jimnastiği oyunu sunar. Böylece, Zeka Oyunları ile beyninizin çalışma hafızasını ve işlem hızını pratik edebilirsiniz.