Alibaba

Alibaba ile Aras Kargo Anlaştı! Kargolar Çin’den 5 Günde Gelecek!

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan Çin merkezli Alibaba ile Aras Kargo arasında anlaşmaya varıldı! Anlaşmaya göre Aras Kargo Çin’den siparişleri en geç 5 gün içerisinde Türkiye’ye getirecek!

Son yıllarda Çin’den internet yoluyla alışveriş yapanların sayısı bir hayli artış gösterdi. Uygun fiyatlar, geniş ürün yelpazesi ve ücretsiz kargo fırsatlarının birbirini kovaladığı mecradan alışveriş yapmak birçok kişiye göre oldukça avantajlı idi. Çin’den alışveriş yapanların tek şikayetçi olduğu konu kuşkusuz kargoların teslim zamanı olmuştur. 2 ila 5 hafta arasında değişen kargo teslim tarihi Çin’den alışveriş yapanların tek sıkıntısı olarak gözükmekteydi.

Aras Kargo ile Alibaba Anlaştı!

Dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan Alibaba ile Aras Kargo arasında yapılan anlaşma ile birlikte artık Çin’den aldığınız ürün sadece 5 gün içerisinde elinizde olacak. Aras Kargo Genel Müdürü tarafından yapılan ve kuşkusuz Türkiye’de birçok kişiyi memnun eden açıklama büyük yankı uyandırdı.

Kargo taşıma işlemini tek başına üstleneceğini bildiren Aras Kargo uygun fiyatlarla kargo teslim hızını bir hayli azaltacak. Anlaşma ile birlikte Aras Kargo ilk teslimatı 10 bin adet ürün ile gelecek hafta tamamlayacak.