flsamsunggalaxys8
flsamsunggalaxys8

Apple’ın Airpods’una, Samsung’dan Cevap Gelebilir!

23 Ağustos’ta Samsung tarafından resmi olarak tanıtması beklenen Galaxy Note 8’in aynı zamanda Airpods’a rakip olarak Bixby destekli bir bluetooth kulaklık ile birlikte tanıtılabileceği söylentileri bulunuyor.

Samsung, Galaxy Note 8‘i 23 Ağustos ayında duyuracağını açıklanırken aynı zamanda tanıtıma az bir zaman kala Bixby destekli bluetooth kulaklığın Samsung Note 8 ile birlikte satılacağı da ifade ediliyor.

Ancak Samsung tarafından, Bixby destekli kulaklığı henüz Galaxy Note 8 kutusunda mı yoksa ayrı olarak satıp satmayacağına karar verilmediği de ifade edilmekte. Bu sebepten dolayı, kulaklığın telefondan ayrı olarak satılabileceği de iddialar arasında yer alıyor. Bixby Voice şu an Güney Kore ve ABD’de de kullanılabildiğinden; sadece bu iki ülkede satışa çıkabileceği de tahminler arasında.

Henüz net olmayan sadece söylentilerden yer alan bilgilere ve Apple’ın Airpods ile kulaklık alanında yapmış olduğu çıkışa bakarak, karşı atak göstereceğini de düşünerek, söyleyebiliriz ki Samsung, 23 Ağustos’da yapacağı tanıtımda söylentileri doğrulayabilir.