Honor View 10
Honor View 10

ABD’de Honor View 10 Android 9 Pie Güncellemesini Aldı

Honor’un amiral gemisi olan Honor View 10, ABD için Android 9 Pie güncellemesini beklerken bugün itibariyle güncellemeyi almış oldu. Honor markasının Huawei’nin alt markası olduğu birçok kişi tarafından biliniyor. Huawei ile ABD arasında olan gerginlik hala devam etmekte ve ortada sürekli bir şikayet dönmektedir.

Huawei’nin ABD ile olan davalık durumları şu an için karışık durumda. Çinli teknoloji devi ABD’de ile birçok kısıtlama ve engelle şu aralar karşı karşıyadır. Bu durumlara rağmen 2020 yılına kadar kendisini dünyanın en büyük akıllı telefon üretici olarak göstermeyi planlıyor ve bu yolda başarılı bir şekilde devam ediyor.

ABD ile aralarında dava sorunu, anlaşmazlıklar olsa da akıllı telefonlarını ABD pazarında satabilen Çinli üreticiler, aynı zamanda Honor View 10 telefonunu da ABD’li kullanıcılara sundu.

Honor View 10
Honor View 10

Avrupa’da daha önceden yayınlanmış olan Android 9 Pie güncellemesini ABD’liler sabırsızlıkla bekliyordu. Şimdi ise ABD’liler bekleyişi bugün itibariyle son bularak Android son sürümünü yani Android 9 Pie’yi kullanmış olacaklar.

ABD’liler aynı zamanda Android Pie 9’un en can alıcı özelliklerinde olan uyarlanabilir batarya özelliğine de kavuştu. Honor View 10 kullanıcıları, 9.0.0.201(C567E6R1P12) isimli güncellemeyi cihazlarında güncelleyerek yüklemesini gerçekleştirebilirler.