Facebook Messengerda sponsorlu reklam gosterimi basladi

Facebook, Messenger’da sponsorlu reklam gösterimi başladı

Facebook kısa süre önce bir açıklama yaparak, Messenger reklamlarının kısa süre içerisinde tüm dünyada aktif şekilde kullanıma sunulacağını belirtti!

Markaların vermiş olduğu reklamlar Messenger ile dünya çevresinde aylık 1.2 milyar kişinin kullanmış olduğu ve 2 milyardan fazla mesaj sayınının olduğu Messenger üzerinde çok büyük bir kitleye hitap ediyor. 11 Temmuz‘dan itibaren bütün dünyada eş zamanlı aktif şekilde Messenger Reklamları görülecek. Bu bakımdan platform içerisinde sponsorlu içerikleri görmeye başlayacağınızı belirtelim. İlk başta Facebook kullanıcılarının sınırlı bir kısmına bu ay sunacakken, kısa bir süre sonra ise bütün dünyadaki kullanıcılara gösterileceğini belirtelim.

Facebook Messenger reklamları konusunda görevli olan Ted Helwick, “Messenger reklamları ile hem reklam veren hem de bizim hedeflerimizin gerçekleşmesi için bir başlangıç olacağını belirtelim.” Böylelikle her ay 1.2 milyardan fazla Messenger kullanıcısıyla ciddi derecede kaliteli bir hitap yöntemi uygulanarak güzel işlerin ortaya çıkacağı kesin. Hem reklam veren bu durumda kazanacak hem de Facebook kazanacak diyebiliriz.

Facebook Messengerda sponsorlu reklam gösterimi başladı

Reklam Verenler Milyarlara Seslenecek!

Markalar artık Messenger ile beraber çok ciddi rakamlarda kullanıcılara ulaşabilecekler. Bu bakımdan bu duruma Networkler ve Ajanslar el atacak ve onlarında ciddi meblalar kazanacakları kesin gibi. Messenger artık tam olarak aktif kullanıcıların olduğu bir platform ve burada gösterilen reklamların ciddi derecede kişiye tam ulaşım sağlayacağını ve etkileme oranının fazla olduğunu belirtelim.