Samsung Galaxy J7 1

4GB RAM 32 GB Dahili Hafızalı Samsung Galaxy J7 Plus Resmen Tanıtıldı

Yeni modellerin duyrulduğu şu günlerde yeni bir duyuruda Samsung’dan geldi. Güney Kore’nin dev Akıllı telefon üreticisi Samsung yeni akıllı telefonu Galaxy J7 Plus’ı resmen duyurdu.

Bir orta seviye telefonu olan j serisi ilk defa çift kamera sistemine de sahip olmuş oldu. Galaxy J7 Plus‘da 13MP + 5MP olmak üzere iki arka kamera bulunuyor. 13MP kameranın f/1.7 diyafram aralığına sahip iken, 5MP olanı ise f/1.9 diyafram aralığına sahip. İkinci kamera, çekim sonrası odaklanma yeteneği ve bokeh efektlerini sağlamak için derinlik özellikleriyle geliyor.

Galaxy J7 Plus, alüminyum gövdeye sahip bir çerçeve içinde 5.5 inç’lik Full HD Süper AMOLED ekran kullanılmış durumda. İşlemci olarak Mediatek Helio P20 yonga seti kullanılan Galaxy J7 Plus‘da 4GB RAM kullanılıyor. 32GB dahili hafıza bulunan cihaz istenildiğinde ek olarak microSD de kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy J7 Plus, 3.000 mAh pil kullanılan cihazda; Home düğmesi içerisine gizlenmiş bir parmak izi tarayıcı ve Bixby Home uygulaması ile birlikte satılacak.

Galaxy J7 Plus sızıntıları Samsungun bir sonraki çift kameralı akıllı telefonuna göz atın

Samsung Galaxy J7 Plus’ın Fiyatı ve Satış Tarihi Nedir?

Samsung Galaxy J7 Plus yaklaşık 390 ABD doları fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Bugün ön siparişi açılan cihazın ön sipariş bitiş tarihi 17 Eylül olarak belirlendi. Dolayısı ile 18 Eylül sonrasında satışa çıkacağını söyleyebiliriz.