ZTE nubia Z17 1 1

ZTE nubia Z17 Rekor Sürede Tükendi

Akıllı telefon modellerine yeni katılan modellerden biri olan ZTE nubia Z17 akıllı telefonlarının tanıtımından hemen sonra ön siparişe de açıldığını görmüştük. Yeni seri akıllı telefonların ön siparişlerinin açılması ise yeni bir rekor haberi getirdi. İşte detaylar.

ZTE, akıllı telefon modelleriyle genelde fiyat konusunda düşük bütçeli olmasıyla öne çıkan bir marka. Daha çok fiyat performans ürünü telefonlarını gördüğümüz markanın bu yapısı ise ZTE nubia Z17 serisiyle son buldu. Öyle ki ZTE, ZTE nubia Z17 serisiyle beraber uzun süredir beklenen adımları atmış oldu.

Öncelikle telefonların üstün özellikleri, bunun yanında rakiplerine göre yine uygun fiyat aralığı ZTE nubia Z17 serisi akıllı telefonların bir hayli ilgi göreceğini ortaya koymuştu. Fakat gelen son haberlerle beraber markanın yeni seri akıllı telefonlarının sanılandan çok daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Telefonlar sadece ön siparişe açıldıktan 50 saniye sonra tükendi.

ZTE nubia Z17

ZTE nubia Z17 Özellikleri

Telefonların sadece 50 saniye çerisinde tükenmesini sağlayan özelliklerinden bahsedelim. Öncelikle yeni seri akıllı telefonların piyasadaki mevcut amiral gemisi işlemcileriyle beraber geldiğini görmüştük. Yapılan tanıtımda telefonların Snapdragon 835 serisi işlemcileriyle beraber geldiğini gördük. 8 çekirdekli işlemcinin ne kadar başarılı olduğunu söylemeye bile gerek yok. ZTE nubia Z17 telefonlarının RAM bellek kısmında ise 6 GB tercihi yapıldığı açıklanmıştı. 6 GB RAM belleğin dışında 64 GB ve 128 GB depolama alanları sunulduğu da açıklanmıştı.

23 MP ve 12 MP değerinde çift arka kamera kullanımına yer veren ZTE nubia Z17 akıllı telefonlarının, ön kısmında ise 16 MP değerinde selfie kamerası yer alıyor. Android Nougat ile gelen ve 3200 mAh batarya kullanımı yapan akıllı telefonların 5.5 inç Full HD ekranları da bir hayli beğeni toplamış durumda. Tüm bu özellikleriyle beraber çıkış modelinde 411 dolar gibi bir etiket belirleyen markanın, beğeni toplayan bu özelliklerle beraber telefonlarının stoklarını 50 saniye bitirmesi ise başka bir başarı olarak değerlendirildi. Markanın stoklarının bu kadar kısa bir süre içerisinde tükenmesinden sonra markanın stoklarını ne zaman yenileyeceği ise merak konusu.