Youtubedan cocuk profili guncellemesi11

Youtube’dan çocuk profili güncellemesi

Youtube’da çocuk profili 2015 yılında tanıtılmış ve çocuk dostu filtrelenen Youtube sürümüne yeni bir güncelleme geliyor.

Güncellenmiş uygulama ile çocuğunuzun doğum tarihine göre özelleştirilen profille beraber veliler ve çocuklar için ek denetim ve güvenlik yükseltmeleri ile bazı yeni özellikler ekleniyor.

Hatırlayacağınız gibi daha önceden Youtube deneyimlerine göre tam anlamıyla Youtube çocukların güvenliğini tam olarak ele alamamıştı. Şimdi ise bu konuda bazı yenilikler göze çarpıyor.

Çocuk uygulaması, çocuk kanallarının tamamı gibi yayıncıların çocuklara daha uygun içerik sunacak olmasının yanı sıra daha basit bir arayüz ortaya çıkıyor. Tabii ki eğlenceli müzikle beraber güzel bir tasarım dikkatleri çekiyor.

Youtubedan çocuk profili güncellemesi1

Daha önceden gelen şikayetlerin üzerine velilerin girmesi için bazı yenilikler var. Bu yeniliklerden bazıları arama özelliklerini kapatma ve kendi gizli şifresini ayarlamak olarak görünüyor.

Yeni sürümle beraber veliler bundan böyle çocuklarına yönelik özelleştirilmiş profil oluşturabilecek. Bunu yapmak için sadece Google hesabı ile oturum açmanız yeterli.

Çocuğun yaşına göre Youtube Çocukları profili değişecek. Bu bakımdan her yaşa uygun bir arayüz teması ortaya çıkıyor.

Youtubedan çocuk profili güncellemesi