Yeni WhatsApp Businessin APK kurulum dosyasi ortaya cikti

Yeni WhatsApp Business’in “APK” kurulum dosyası ortaya çıktı

WhatsApp’ın sektörel amaçlı geliştirmiş olduğu WhatsApp Business’ın geçtiğimiz haftalarda bazı detaylarına değinmiştik. Şimdi ise “apk”sı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar!

Geçtiğimiz hafta birçok kullanıcının telefonunda yer aldığını belirtmiş olduğumuz WhatsApp’ın aslında sektörel amaçlı olan sürümü “WhatsApp Business”ın indirilebilir hali yani Android kullanıcıları için “apk” yükleme dosyası kısa süre önce ortaya çıktı. Aslında bu özel sürümü kullanmak için “beta kullanıcısı” olmanız gerekmiş olsa bile, “apk” şeklinde indirip cihazlarınıza kurabilirsiniz.

WhatsApp Business’in Normal WhatsApp’tan Farkı?

WhatsApp Business‘in standart kullanımda olan WhatsApp‘tan bazı farkları bulunuyor. En dikkat çeken ve önemli farkı ise WhatsApp üzerinden alışveriş imkanının olması. WhatsApp hesabınızı zamanlayarak yönetebilmeniz ve bir düzen içerisinde olmanızı sağlayan sürüm olarak geliyor. Bu bakımdan bu sürüm aslında daha çok normal kullanıcılar değil de professional kullanıcılar için geliyor. Yani sektörel amaçlı bir kullanım ihtiyacı sunuyor. Tabii ki normal kişilerin bu sürümü kullanması bazı önemli iş kapılarını açabilir.

WhatsApp Business’in “apk” kurulum dosyası Fobito üzerinden indirebilirsiniz.