Yeni iPhone X Plus’a Landscape Modu!

Büyük markaların akıllı telefonlarında gerçekleştirdiği tasarım değişikliklerinin en fazla olduğu dönemler içindeyiz. Dolayısı ile Apple’da da kolay kolay göremediğimiz bu anlayış değişmiş durumda.


Apple’ın iPhone X ile beraber birçok yeni iPhone modelinde ekranları geniş ve daha canlı olarak sunacağını söyleyebiliriz. Apple’ın Yeni iPhone modellerin de kullanacağı geniş ekranların daha fazla özelliğe sahip olacağı söyleniyor. Bu kapsamda iPhone X Plus modelinde, iPad Modu yani Landscape Mode’un yer alması olası gözüküyor.

6.5 inç boyutunda 2688 x 1242 çözünürlük ile birlikte sunulmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonun iPhone 9 Plus veya iPhone X Plus adını taşıyacağı belirtiliyor. Bu cihazın ekranında, yatay mod sayesinde kullanıcılar iPad düzenini akıllı telefonlarında da deneyimleyebilecekler. Bu sistem sayesinde telefon sahipleri basit kontrollerle daha fazla işlem gerçekleştirecek.

Dün paylaşılan iOS 12 beta 5 sürümünde ise bu özelliği destekleyen ayrıntıların yer aldığı da belirtiliyor. Bu detayları Eylül ayında yapılacak olan lansman ile kesinleşeceğini de belirtelim.