Yeni Galaxy Note 8 Sizintisi Uc Hayati Ozellik Dogruladi

Yeni Galaxy Note 8 Sızıntısı Üç Hayati Özellik Doğruladı

Galaxy Note 8’in genel yayıncılığının dünyadaki çeşitli operatörler tarafından onaylanmasını takiben, Samsung’un “en vahşi doğada” çektiği yeni resimlerin sızdırılması kafaları karıştırdı. Beklenildiği kadarıyla bir cihaz görülüyor ancak üç hayati özellik doğrulanmış durumda.

İlk önce ve belki de en hayal kırıklığı parmak izi sensörü. Apple gibi, Samsung da ön ekranda gömülü bir cam altı parmak izi algılayıcısı üzerinde çalıştığı söylentileri var. Note 8’deki deneylerin görünür bir renk deformitesine yol açtığı görülüyor, bu nedenle teknoloji varsayılan 9 sayılı Note’a geri döndü.

Apple’ın aksine, Samsung bir parmak izi algılayıcısına sadık kalarak Galaxy S8’in tasarım ipuçlarını izleyerek cihazın arka tarafında kamera lensinin yanında yer alabilir.

Yeni Galaxy Note 8 Sızıntısı Üç Hayati Özellik Doğruladı1

Karşılaştığım bir değişiklik, kavisli ekranın tasarımı. En son modayı arayan fetişistler, sonsuz kenarlı ekranının yanında yer alan Note 8’in üst ve altındaki küçük çerçeveleri not alacaklardır.

Ekrandaki kenarlarda çok daha az eğri gördüğüm için mutluyum. Samsung’un görsel dili hâlâ mevcut olmasına rağmen, Galaxy S8 ve S8 artılarındaki daha büyük kavisli alan, büyük miktarda yansıma ve çarpık metin ve videoya yol açtı. Note 8 eğrisinde çok daha serttir, eğrinin faydalarını sunarken daha düz yüzey alanı sağlar.

Galaxy Note 8, en yeni teknolojiyi içeriyor ve Galaxy S8 ve S8 Plus tarafından toplanan kritik beğeni üzerine inşa ediyor. Şu anda Apple’ın iPhone 7S ve 7S Plus’ı başarıyla ele alabilirsek büyük soru şu: Çünkü şu anda iPhone 8, Samsung ile mücadelede perakende varlığa sahip olmayacak gibi görünüyor .