Xiaomi Pocophone F1, Kutu Açılış Videosu ile Ortaya Çıktı

Xiaomi’nin yeni amiral gemi modeli olan Pocophone F1’in kutu açılış ve test videosu ortaya çıktı. Videolardaki detaylar, cihaz’ın detaylarını ve şimdiye kadar oraya çıkan sızıntıları onaylar nitelikte.


Xiaomi’nin yeni markası Pocophone’un ilk modeli olarak üretilen Pocophone F1’in ortaya çıkan videolar ile tasarım ve teknik özellik detaylarını tamamı ile ortaya çıkarmış oldu.

Pocophone F1’de Snapdragon 845 işlemci, sıvı soğutma sistemi, 20 megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera, çift arka kamera, kızılötesi yüz tanıma kilidi gibi özelliklerinin olduğu net bir şekilde görülebiliyor. Çift arka kameranın tasarımına sahip olan Pocophone F1’in oldukça şık olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Pocophone F1, sızıntılara dayanarak tahminen 6.18 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde bir ekranı bulunuyor. Cihazın ince çerçeveleri ile göz alıcı bir tasarıma sahip olduğu söylenebilir.

Xiaomi Pocophone F1’in henüz lansman tarihi ve fiyatı bilinmiyor. yine sızıntılara dayanarak  cihazın 400 Euro civarında bir satış fiyatına sahip olması bekleniyor.