Xiaomi Mi Band 4 1 1

Xiaomi Mi Band 4, Dünyanın En Popüler Giyilebilir Ürünlerinden Biri

Dünyanın ilk üç giyilebilir cihaz tedarikçisini adlandırabilir misiniz? Yakın tarihli bir IDC raporuna göre, Apple şaşırtıcı bir şekilde liderliği takip ediyor, ardından Xiaomi ve Huawei. Kesinlikle bilek aşınması cihazlarının küresel satışlarından bahseden Xiaomi, Apple’ı bile tutuyor ve bunların hepsi ABD’de gerçekten ve resmi olarak bulunmayan süper uygun fiyatlı fitness takipçileri sayesinde. İşte yeni Xiaomi Mi Band 4 hakkında bilgiler.

Xiaomi Mi Band 4

Beklendiği gibi, en yeni Mi Band versiyonu Çin’de daha önce gün ışığında, renkli bir AMOLED ekranını sallayan inanılmaz popüler ailesinin ilk üyesi olarak görüldü. Açıkça özellikle geniş veya keskin bir ekrandan bahsetmiyoruz, ancak 0,95 inç ve 120 x 240 piksel çözünürlükte, bu kavisli beaut normalde görmeyi beklediğinizden daha değişik. Ayrıca Mi Band 3’teki gri tonlamalı ekrandan hem daha büyük hem de çok daha keskin.

Mi Band 4 Özellikler

Xiaomi Mi Band 4 güç yürüyüşünden koşuya, bisiklete binmeye ve hatta yüzmeye bile kadar çeşitli atletik aktiviteleri izleyebilir ve otomatik olarak algılayabilir. Doğal olarak, bu, yükseltilmiş cihazın selefine benzer şekilde 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu ve Mi Band 4’ün inanılmaz düşük fiyat noktasını belirleyen bir başka özellik olan ekran çiziklerine karşı birinci sınıf cam korumasını bile desteklediği anlamına geliyor.

Tabii ki, Xiaomi GPS işlevini doğrudan bu giyilebilirliğe de entegre etmeyi göze alamazdı, ama inan ya da inanma, Mi Band 4 bileğinizden kalp atış hızınızı izleyebilir ve mobil ödemeleri kolaylaştırabilir. İkinci özellik, ülkenin en büyük dijital cüzdan çözümünü destekleyen Çin’de isteğe bağlı olarak sunuluyor.