Xiaomi Mi Band 4 Fiyat 1

Xiaomi Mi Band 4 Yeni Görüntüleri Gösterildi

Xiaomi Mi Band 4 önümüzdeki hafta Çin’deki bir etkinlikte açıklanacak ve şirketin kurucusu daha önce görmeyi beklediklerimizin bir teaser görüntüsünü paylaştı.

Xiaomi Mi Band 4 Çeşitli Renkler

Şimdiye kadar ilk defa pazarlama materyallerinde tüm grubu ilk kez görebildik ve bu bize grubun çeşitli renklerine açık bir bakış attı. İzleyicinin turuncu, mavi, bordo, siyah ve bej renklerde olabileceğini onaylar. Gerçek lansmanda da takip edilecek daha fazla renk olabilir.

Xiaomi Mi Band 4

Görüntü aynı zamanda izleyicinin, şirketlerin izleyicilerinin önceki yinelemelerinde gördüğümüz siyah beyaz ekran yerine tam renkli bir ekranla geldiğine dair daha fazla kanıt sunar.

Xiaomi Mi Band Özellikleri

Resme eşlik eden yazıdaki Lei Jun, ekranın şirketten önceki izleyicilerden neredeyse % 40 daha büyük olduğunu doğruladı. Diğer söylentiler, bandın daha iyi batarya ömrü ve içeride 135mAh batarya elde etmek için Bluetooth 5.0 teknolojisiyle geleceğini öne sürüyor. Şu anda ne kadara mal olacağını bilmiyoruz.

Xiaomi Mi Band 4 Ne Zaman Çıkacak?

Xiaomi Mi Band 4’ün ilk ayrıntılarını 11 Haziran’daki bir etkinlikte duymayı bekliyoruz, bu yüzden önümüzdeki hafta yeni haberlerimiz için sitemizde takip etmeye devam edin.

Daha Önceki Xiaomi Mi Band 3 Hakkında

Xiaomi’nin Mi Band serisi her zaman çok düşük bir fiyata fitness takip teknolojisini sunmakla ilgiliydi ve Mi Band 3 istisna değil. Burada en iyisini elde edemezsiniz, ancak fiyatı göz önüne alındığında muhtemelen memnun kalacaksınız.