xiaomi4k
xiaomi4k

Xiaomi, 4K 60 FPS özelliklerine sahip kamerasını tanıttı!

Xiaomi, oldukça iddialı özelliklerle gelen VR aksiyon kamerasını kısa süre önce tanıttı. Özellikleri ve fiyatıyla, performans ürünü kamerası kullanıcıların ilgi odağı olmuş durumda. İşte detaylar!

Xiaomi, telefon piyasasında ara sıra gündeme gelen bir firma. Özellikle söylemek gerekirse fiyat ve performans konusunda ciddi işler başaran bir firma. Şuan için dünyada en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olarak görülürken tek alanı yinede telefon olmadığını belirtelim. Xiaomi yeni üstün kamerasını kısa süre önce duyurdu. 4K 60 FPS video kaydedebilen yeni kamera, Erida Drone ile oldukça fazla deneyim sunabilir. Tripkopter tasarımlı drone ile çok fazla eğlence sunacak olan kamera CES 2017’de görülmüştü. 4K kameralar ile çok kalite görüntü kaydedebilen, 4K video kaydını FPS’de yapabilecek.

Bu kamerayla beraber çok kaliteli görüntüler ile çok akıcı görüntüler birleşecek. 4K ile 60 FPS anı yakalayan VR sınıfı bir kamera kategorisinde yer alacak. Ayrıca 4K/30FPS görüntü sabitleme(EIS) desteği ve üstün dış mekan ses teknolojisi gibi özelliklerede sahip olarak kutusundan çıkıyor. Fiyatı ise 350 dolar olarak geliyor.