Voodooshield indir 1

Windows İçin Voodoo: Bilgisayarınızı Yüksek Güvenlikli Bir Hale Getirir

Geleneksel virüs tarayıcıları, bilgisayarınızda hatalı bir yazılım bulmaya ve onu engellemeye çalışır. Bir araç şimdi onu çok farklı kılıyor: VoodooShield sistemi tamamen koruyor ve kötü amaçlı yazılım bulaşmasını önlemek istiyor. Olağandışı antivirüs aracının neler yapabileceğini size göstereceğiz. Bilgisayarınızda zaten bir virüs varsa, yazımızda size bu konuda ne yapabileceğinizi anlatacağız.

Virüs tarayıcılarının çoğu, tespit edilen kötü amaçlı yazılımları tespit eden kara listeler kullanır. Bazı imzaları kullanarak, programlar kötü amaçlı kodu algılar ve engeller. Sorun: Her gün başlangıçta antivirüs programları tarafından bilinmeyen birçok yeni kötü amaçlı yazılım geliyor.

VoodooShield güvenlik aracı bu durumu düzeltmek istiyor ve masaları çeviriyor: Şu anda bilgisayarınızda bulunan tüm programlar çalıştırılabilir ve beyaz liste ile görüntülenebilir. Yeni yüklemeler ve fark edilmeyen kötü amaçlı yazılımlar tamamen engellenir. Aşağıda, çalışma modunu tanıtacağız.

VoodooShield

Voodooshield: Bu Ücretsiz Antivirüs Aracı Olabilir

Temel olarak, VoodooShield iki farklı modda olabilir:

ON modunda, sisteminiz korumalıdır ve yeni kurulumlar engellenir. Yalnızca önceden oluşturulmuş beyaz listedeki yazılımın çalıştırılmasına izin verilir.

OFF modunda PC’nize yeni programlar yükleyebilirsiniz. Ardından araç, bilgisayarınızın güncel bir anlık görüntüsünü oluşturur ve yeni yüklenen programları beyaz listeye ekler.

Araç açık modda kod yürütülmesini engellediyse, bir bildirim alırsınız. Ardından, yazılımın yürütülmesine izin vermek veya engellemek isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Geliştiriciler tavsiyede bulunur: Kendiniz bir program başlattıysanız ve VoodooShield alarmı çalarsa, genellikle uyarıyı dikkate almazsınız. Araç yazılımı hiçbir yerden engellemiyorsa, muhtemelen bir virüs veya başka bir kötü amaçlı yazılımdır. Ancak, araç PC’nizde bulunan herhangi bir kötü amaçlı kodu tespit edemez. Bir virüs tarayıcıya paralel olarak kurabilir ve kurmalısınız.