windows 10

Windows 10’da Hareketli Arka Plan Ayarı Nasıl Yapılır?

Hemen hemen her gün kullandığınız bilgisayarınızın masaüstü arka planından sıkıldıysanız,  arka planı hareketlendirmek isteyebilirsiniz.


Uzun yıllar boyu aynı masaüstü arka planları kullanıcıların bir süre sonra sıkılmasına neden oluyor. Sadece bir fotoğraf koyarak değiştirebildiğimiz Windows masaüstü arka planı, aslında var olan potansiyelini kullanamıyor diyebiliriz.

Bu duruma bir dur demek isteyenler için steam’de 8 TL fiyata sahip olan Wallpaper Engine  yardımına koşuyor. Videolardan masaüstü arka plan yapan Wallpaper Engine için Steam’de ki Atölye’den bir çok içerik de elde edebilirsiniz.

Wallpaper Engine Nasıl Ayarlanır?

1 1

Steam’iniz açık haldeyken, Wallpaper Engine uygulamasını başlatın. Uygulamanın üst bölümünde ki Atölye’ye butonuna tıklayın. Karşınıza gelen sayfada dilediğiniz animasyonu indirmek için üzerine iki kez tıklayın.

2 1

Tercih ettiğiniz animasyonlar indiğinde masaüstünüzün arka planı hareketlenecektir.Şayet  farklı bir animasyon kullanmak istiyorsanız da yine sağ üstünde bulunan Yüklenenler butonuna tıklayın gelen menüde arka plan yapmak istediğinizi seçerek bir kez tıklamalısınız.