Whatsapp yetkilileri cokme sebebini acikladi Iste detaylar

WhatsApp’ta artık “gerçek zamanlı” konum paylaşılabilecek

WhatsApp için bir yeni özellik daha geliyor. Android ve iOS kullanıcıları artık konumlarını gerçek zamanlı olarak kişi listesindekiler ile paylaşabilecek! WhatsApp’ın yeni özelliği artık iOS ve Android platformunda WhatsApp uygulaması içerisinde gerçek zamanlı bir şekilde kişi listesinde yer alan kişiler ile paylaşılabilecek. Artık arkadaşlarınız gerçek zamanlı bir şekilde konumunuzu görebilecek. Bu özellik şimdiden büyük bir beğeni kazanmaya yetti.

WhatsApp’ın yeni özelliği gerçek zamanlı konum paylaşımını destekliyor. Daha önceden Google Haritalar ve Facebook Messenger ile Snapchat‘te bulunan canlı konum paylaşma özelliği artık WhatsApp’ta. Bu özelliği kullanabilmek için ilk olarak bir grup sohbeti veya normal bir sohbet penceresi açılması şart.

WhatsApp’ın uçtan uca şifreleme özelliği bulunurken, gerçek zamanlı konumunuzun kişilerle kaç dakika görünmesini kontrol etmenize imkan sağlıyor. Bundan böyle istediğiniz an paylaşımı durdurabilirsiniz.

Kullanıcılar sonunda platformda kavuştuğu bu yeni özellikle diğer platformlardan eksik bir özelliğin kalmadığını belirtiyor. Bakalım ilerleyen günlerde WhatsApp’a ne gibi özellikler eklenecek, bekleyip göreceğiz.