WhatsApp logo icon 1

WhatsApp Durum Güncellemesine Geri Dönüyor

WhatsApp’ın Hikaye özelliğyle beraber durum güncellemesini ortadan kaldırdığı yeni güncellemesi ciddi olarak tepki çektiği için WhatsApp geri adım atacağını duyurdu.

En popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın Snapchat veya Instagram’a yer alan Hikaye özelliğine oldukça benzer olan durum güncellemesi büyük eleştirilere neden oldu. Bu bakımdan WhatsApp’ın geri adım attığı öğrenildi. Beta güncellemesi olarak sunulan güncellemede durum güncellemelerine geri döneceğinin sinyallerini verdi.

WhatsApp GERİ ADIM ATTI

Çok fazla bir şekilde eleştirilere neden olan WhatsApp’ın yeni durum güncellemesi hikaye özelliğiyle birleşmiş fakat, bu özelliğin eskisi gibi durum güncellemesi olarak kalacağı anlaşıldı.

WABetaInfo’nun Twitter profili üzerinde paylaştığı bilgilere göre WhatsApp, ‘Tagline’ adında gelecek olan yazılı durum güncelleştirmesini geri getiriyor.

Sızıntı bilgilerde ilk anlaşılan WhatsApp’ın yazılı durum güncellemesine geri döneceği ve hem yazı hem emojinin kullanılabilecek olması.

GÜNCELLEME NE ZAMAN

Aktarılan bilgilere göre WhatsApp’ın beta ekran görüntüleriyle beraber, yeni güncellemede bir değişiklik yer almayacak. Her şey eskisi gibi olurken bu güncelemenin tam olarak tarihi belli değil.