wordpress 1

Web sitesi nasıl kurulur?

Web sitesi açmak web sitesi kurmak için kod bilgisine gerek yok. Artık herkes hazır şablonlarla hiçbir kodlama yapmaya gerek kalmadan web sitesi kurabilir. Web sitesini kurduğunuzda milyonlarca internet sitesi gibi sizin de bir siteniz olur ve bu site sizin sanal alemdeki kalıcı mekanınız olur. Zamanla sitenize bol bol içerik ekledikçe de Google Adsense gibi reklam aracı şirketlerinden komisyon kazanmaya başlayabilirsiniz.

Web Sitesi Nasıl Kurulur Birinci Aşama

Web sitesi nasıl kurulur, sitenizi kurmadan önce hangi konuda web sitesi kuracağınızı önceden belirlemeniz gerekiyor. Site açma ve site kurma aşamaları çok kolay olmasına karşın açılacak olan sitenin ana konusunu belirlemek son derece önemlidir. Herkes site açabilir düşüncesinden hareketle rastgele ve genel temalı siteler, ilk etapta açılmamalıdır.  Çünkü genel amaçlı sitelerin yüzlerce kategorisi vardır ve bunlara makale- içerik yetiştirmek zordur. O nedenle belli kategoriler üzerinde giderseniz o kategorileri arayan müşteri kitlesine daha hızlı ve daha odaklı ulaşma şansınız artar. Örneğin gerçek hayatta bir araba tamircisi iseniz, bu işin püf noktalarını anlatan yüzlerce makale yazarak kendinize büyük bir takipçi kitlesi oluşturabilirsiniz. Bu takipçi kitlesi aynı zamanda Reklamların tıklanması ve gösterimi için size çok para kazandıracaktır. Anlatacağınız bilgiler için Müşterilerden ücret talep edemezsiniz, ancak sitenizde yayınlanmış olan reklamların görsel gösteriminden ve tıklanmasından para kazanabilirsiniz. Öncelikle hangi konuda site açacağınızı belirlemeniz gerekiyor

Web Sitesi Nasıl Kurulur İkinci Aşama

Web site nasıl kurulur sorusunun cevabının ikinci aşamasında Host ve domain kiralama süreci gelmektedir. Bu süreçte belirlemiş olduğunuz ana konuyu çağrıştıracak bir domain adı kiralamanız gerekiyor. Örneğin araba tamircisi iseniz araba tamiri.com ya da araba tamircisi. net gibi açıkta olan domain isimlerini araştırmalısınız. Domain adını aldıktan sonra yine 1 yıllık sınırsız host alanı kiralamanız gerekiyor. Artık Ülkemizde bu işi profesyonel olarak yapan firmalar var.  Yani İngilizce dil ve kodlama engeliniz yok.

domain

Web Sitesi Kurulumu Tema Satın Alma Süreci

Siteniz için domain ve host işini tamamladıktan sonra sitenizin ana konusunu temsil edecek makalelerinizi düzgün gösterecek Seo uyumlu ücretli bir tema satın alma aşamasına geleceksiniz. Altyapı olarak WordPress kullanacağınız için kodlama bilgisine ihtiyacınız yoktur sürekli bu alanda güncellenen eklentilerle işi götürebilirsiniz. Bütün yapacağınız becerilerinizi ortaya koyacak düzgün Seo uyumlu makaleler yazmaktadır.

wordpress

Web Sitesi Kurulumu Seo Makale- İçerik Alma Aşaması

Sitenize kuruluş aşamasından itibaren her gün 3 adet makale girdiğinizde ayda 90 adet 10 ayda 900 adet makale girmiş olacaksınız. 900 adet makale içeren düzgün bir site size aylık 1500 TL ile 2000 TL arasında para kazandırabilir. Bu miktarla yetinmiyorsanız sitenizi satılığa çıkararak başka bir site açma yolunu Tercih edebilirsiniz. Sitemizden elde ettiğiniz gelirlerle Seo alanında uzmanlaşmış kuruluşlardan yardım alarak ücretli ve profesyonel yardımlarla sitenizin üst sıralara yükselmesini ve daha çok trafik kalmasını sağlayabilirsiniz. Makale yazmaktan sıkıldığınızda ise, para karşılığında makale yazan ve bu işi bilen profesyonel makale yazarlarından yüz kelimesi 2 TL karşılığında makale yazdırabilirsiniz. Web sitesi nasıl kurulur sorusunun cevabını genel olarak 4 aşamada vermiş olduk. Bu uzun süreçte başarılar dileriz

seo makale