vivo y89 8894 1

Vivo Snapdragon 626’lı Y89 Telefonunu Duyurdu!

Vivo Y89 orta seviyeye sahip olan telefonu, sürecinden kimsenin haberi olmadan piyasaya sundu. Vivo’nun Y89 akıllı telefonu orta seviyeyi çağrıştırması için bu telefonun satışını gerçekleştirdi. 6,26 inçlik FHD LCD bir ekrana sahip olduğunu da belirtelim.

Qualcomm’un Snapdragon 626‘nın işlemci olarak seçilmiştir ve telefonun 64 GB depolama alanı, 4 GB RAM’e sahiptir. 64 GB depolama alanının microSD kart desteği ile 256 GB daha artabileceğini de belirtmiş olalım.

Vivo
Vivo

Telefonun arka kısmına baktığımızda ise son dönemlerde bazı telefon markalarının da kullandığı geçişli renk tasarımını görüyoruz. Geçişli renk tasarımı artık çoğu markanın sevdiği bir tasarım haline gelmiştir. Birçok telefonda mevcut olan parmak izi okuyucusunu bu telefonun arka kısmında yer aldığını da belirtelim.

Kamera kalitesinden bahsedecek olursak, Ön kamerası 16 megapiksel olan telefonun arka kamerasında ise 16 megapiksellik ana sensör bulunmaktadır. Arka kamerayla beraber olan 2 megapiksellik derin bir sensörün de yanında bulunduğunu görmüş oluyoruz. 3.260 mAh bataryaya sahip olan cihaz aynı zamanda Android 8.1 Oreo ile karşımıza çıkıyor.

Renk seçeneği konusunda da mavi-mor ve siyah rengi olan modelin fiyatı ise 1415 TL yani 266 dolar.