trump

Trump’ın Twitter Hesabını Bir Türk Kapatmış!

Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Trump’ın Twitter hesabı 11 dakika boyunca kapatılmıştı. Olayların ardından hesabı kapatan kişinin Bahtiyar Duysak isimli Türk olduğu ortaya çıktı!

Donald Trump’ın Twitter hesabının kapatılmasının hemen ardından tüm dünyada adeta olay olmuştu. Twitter konu ile ilgili açıklama yaparak bunun sunuculardan kaynaklanan bir sorun olduğunu dile getirmiş ardından hesabı tekrar aktif hale getirmişti.

Trump’ın Hesabını Bir Türk Kapatmış!

Amerika halkında büyük yankı uyandıran olay sonrası birçok kişi “kim bu halk kahramanı? Tanımak istiyoruz” açıklaması yapmıştı. TechCrunch olayların ardından hesabı kapatan kişiyi buldu ve bir röportaj düzenledi. Hesabı kapatan Türk asıllı bir Alman vatandaşı olan Bahtiyar Dursak olduğu ortaya çıktı. Dursak verdiği röportajda Amerika’da bulunduğu sırada Twitter’ın destek biriminde görev alıyordu. Duysak bir hata sonucu Trump’ın hesabını askıya aldığını belirtirken olayların ardından Almanya’ya geri döndü.

Amerikan halkının sevinçle karşıladığı olayda verdiği tepki bir dönem Ankara Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek’in “Bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum” ifadelerini anımsattı.

Bahtiyar Duysak’ın Röportajı