Swarm Hesabı Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

24
Swarm Hesabı Silme

Bir çok kişinin online lokasyon bildirimi için kullanmayı tercih ettiği uygulamalardan biri olan Swarm‘daki hesabınızı tamamen silmeniz mümkün. Fark, Swarm hesap silme işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız rehberimizde Swarm hesabını silmek için neler yapacağınızı anlatıyoruz.

Öncelikle bu işlemin sadece web üzerinden gerçekleştirmek zorunda olduğunuzu belirtelim.. Çünkü mobil telefon üzerinden Swarm hesabı silmek gibi bir seçenek yer almıyor.

Swarm hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;

– PC’nizde yer alan internet tarayıcısı üzerinden Foursquare hesap silme sayfasına girin.

Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir yanıt verin.

– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonuna basarak hesabınızı silin.

Şayet Facebook ile giriş yapmış iseniz ve “Delete Account” butonunu görmüyorsanız hesabınız için bir şifre belirlemelisiniz.

Swarm Hesap Dondurma işlemi Nasıl Yapılır ?

Swarm uygulaması size bu konuda tek bir seçenek sunuluyor. Swarm’da hesabınızı donduramıyorsunuz. Bu yüzden tek seçenek olarak hesap silmek oluyor. Dolayısı ile hesabınızı silmemeyi tercih edip, uygulamayı kullanmayabilirsiniz; Ancak bu durumda  da insanlar sizi Swarm üzerinden görmeye devam edeceğini de unutmayalım.

Swarm Hesap Silme İşlemi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Belirttiğimiz gibi uygulamayı sadece web üzerinden silebiliyorsunuz. Dolayısı ile uygulamanın yer aldığı tablet, telefon üzerinden hesap silme işlemi gerçekleştirilemiyor. Şayet uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz ile kullanıyorsanuz “Delete Account” butonu ekranınızda görünmeyecektir.

Dolayısı ile diğer bir çok uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerinden bağlanmadan, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup kullanmak daha mantıklı olacaktır. Şunuda belirtelim ki Delete Account‘a dokunduğunuz anda geri dönülemez bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarınız ve bu hesaplarda bulunan tüm bilgileriniz silmiş olacak.

Yorum Yapın

Please enter your comment!
Please enter your name here