Akıllı Yastık

Sizi Nazikçe Uyandıran Akıllı Yastık

Uyku, günün ardından yorulan ve gerilen insan bedenini dinlendiren bir fiildir. Vücudun dinlenebilmesi için belli saatler arasında güzel ve konforlu bir uyku şarttır. Uyku konforunu yakalamayanlar kaç saat uyursa uyusun ertesi gün dinlenmeden hatta daha fazla yorulmuş olarak kalkar. Uykunun konforunu karanlık ortam, ortopedik yatak ve boyun kaslarını dinlendirecek yapıda yastıktır. Uyku uzmanları insanların dinlendirici bir şekilde uyuyabilmeleri için özel yastık üretmiştir. Sunrise Smart Pillow adı ile piyasaya sürülen bu yastıklarla dinlenmeden kalkmanız imkansız.


Alarm Yerine Yastığı Kullanın

Sabahları kalkıp işe, okula gitmek yeterince zorlu iken alarmın korkutucu sesi ile uyanmak zorunda olmak ise ayrı bir sendrom yaşatmaktadır. Alarm olmadan zamanında kalkmak zor olduğundan mecburen o alarmlar kurulmaktadır. Fakat rahatsız edici fonksiyonundan dolayı değiştirmek isteriz de yerine koyacak daha güzel bir şey bulamazdır. Simdilerde yeni üretilen yastıklar artık alarmlarını yerini alamaya başladı. Sizi nazikçe uyandıran akıllı yastıkile güne başlamak istemez misiniz? Güçlü ve korkucu ses yerine hafif bir ışıkla uyanmak oldukça keyif verici olmaktadır.

Akıllı Yastıklar Nasıl Uyandırır?

Işık insanın uykudan uyanmasını sağlayan bir faktördür. Akıllı yastıklar da işte bu faktörü kullanmaktadır. Gecenin karanlığından sonra hafiften aydınlanan günle birlikte başın arkasından veya yanlarından sakin periyotta gözlere ışık gelmesi sağlanmaktadır. Zaten yastıkta olan baş ve gözler ışığı algılayarak güzelce uyanmaktadır. Akıllı yastıklar uyandırmanın yanı sıra, beyin dalgalarını kaydederek kaliteli uyumanızı, REM uykusunda olup olmadığınızı takip ederek uyku kalitenizi de sağlamaktadır.