galaxy watch yeni 1

Samsung yanlışlıkla Galaxy Watch’ı kendi web sitesinde sızdırdı

Samsung, yeni Galaxy Note 9 akıllı telefonunu ve yeni bit Galaxy Watch cihazını beraber ilerleyen günlerde bir etkinlikte bekliyoruz. Çok az bir süre kala yapılan sızıntılar ele alındığında, Samsung’un güvenlik konusunda sızıntılara çok açık olduğu görülüyor. Fiyat, renk ve diğer detaylar Note 9 için geliyor.

Galaxy Watch için biraz daha az bir bilgi almış durumdayız. Bunun sebebi ise giyilebilir teknoloji alanı için henüz daha mobil cihazlar kadar gelişme yaşanmaması. Ama Samsung’un sızıntısı, Galaxy Watch’ın kısa süre önce Samsung’un web sitesinde görülmesi tüm açıkları kapatmış durumda.

Samsung’un giyilebilir ürünler listesi kısmında cihazlar sayfasındaki bağlantıya tıkladığınızda bir hata sizi yönlendiriyor. Ancak Samsung’un sitesinde hata vermeden önce bir ekran görüntüsünü sizler için almıştık.

galaxy watch

Galaxy Watch 42mm olduğunu ve Bluetooth sürümüne sahip olduğu söylenmekte. Yeni Galaxy Watch ile ilgili daha önceki söylentiler iki farklı boyutta geleceğini işaret ediyordu. Bu bakımdan 42mm’yi vurgularken, bir diğer boyutunda geleceğini belirtelim.

Son söylentiler ise Galaxy Watch’un Android Wear yerine Samsung’un kendi özel işletim sistemi olan Tizen ile çalışacağını iddia ediyor. Bunla beraber Samsung’un kendi asistanı olan Bixby‘ı kullanacağı da söylenmekte. Bu detayların dışında tek söylenecek 9 Ağustos tanıtım 24 Ağustos ise raflarda görecek olmamız.