Galaxy Xcover 4S Fiyat 1

Samsung Galaxy Xcover 4S Teknik Özellikleri

Galaxy Xcover 5 olduğuna inanılan SM-G398 model numarası taşıyan Samsung akıllı telefon, bir haftadan daha uzun bir süre önce FCC sertifikası aldı. Bununla birlikte, bu cihazın Xcover 4S takma aletini taşıyacağı ve onun ayrıntılı özellikleri ve renderlerinin bize ne bekleyeceğimizi söylemesi için ortaya çıktı.

Galaxy Xcover 4S Teknik Özellikleri

Galaxy Xcover 4S, yalnızca tutuşa yardım etmekle kalmıyor, aynı zamanda darbelere karşı dayanıklılık ve direnç seviyesi de katan bir lastik kaplama ile birlikte geliyor. IP68 ve MIL-STD 810G sertifikasına sahiptir.

Galaxy Xcover 4S

Galaxy Xcover 4S Kamera

Xcover 4S, 1280 x 720 piksel çözünürlüğe ve 294 ppi ekran yoğunluğuna sahip 5 inç bir LCD ekrana sahiptir. Bu ekranın altında fiziksel navigasyon düğmeleri bulunur ve üzerinde f / 2.2 açıklığa sahip 5MP selfie kamerası bulunur.

Arka tarafta 16MP F / 1.7 kamera var. Telefonun sağ tarafında güç düğmesi, solunda ise herhangi bir uygulamayı veya işlevi başlatmak için kullanılabilecek turuncu renkli bir Xcover Tuşu ile birlikte sunulan ses seviyesi bulunur.

Telefonun içinde, Samsung Galaxy Xcover 4S, 3GB RAM’e eşleştirilen bir Exynos 7885 SoC’ye sahip. Akıllı telefonun 32GB dahili depolama alanı vardır, ancak microSD kart ile daha da genişletme seçeneğiniz vardır.

Galaxy Xcover 4S, 172 gram ağırlığında ve USB-C bağlantı noktasından güç çeken 2.800 mAh çıkarılabilir batarya ile birlikte geliyor. Haziran ayında 250 Euro civarında bir fiyat etiketi ile 12 Haziran’dan itibaren satışa çıktığı söyleniyor.