Galaxy Xcover 5 1

Samsung Galaxy Xcover 5 2.800 mAh Batarya İle Geliyor

Samsung, Mart 2017’de Galaxy Xcover 4’ü piyasaya sürdü ve şimdi yakında şirketin Galaxy Xcover 5 olarak adlandırılacak halefi takip edecek gibi görünüyor.

Galaxy Xcover 5 FCC Sertifikasyonu Aldı

Galaxy Xcover 5 olduğuna inanılan SM-G398FN / DS model numarası taşıyan bir Samsung akıllı telefon, yakın zamanda piyasaya sürülen FCC sertifikasyonunu gösterdi. Liste, telefonun 3.85 Volt’ta 10.78 Wh batarya ile gönderileceğini ve bunun 1.800 mAh’ye ulaştığını gösteriyor. Bu, Xcover 4’ün hücresiyle aynı kapasitede olacak.

Galaxy Xcover 5

FCC, Xcover 5 ile ilgili diğer donanım ayrıntılarını açıklamaz, ancak Geekbench sayesinde, Exynos 7885 SoC, 3GB RAM ve Android Pie ile geleceğini biliyoruz; listelemenin doğru olması şartıyla.

Galaxy Xcover Android Pie İle Çıkacak

Şirketin Galaxy Xcover programında bir sonraki akıllı telefon olabilecek yeni bir Samsung cihazı, gemide Android Pie olan Wi-Fi Alliance tarafından onaylandı. Cihaz, SMcover-G398F model numarasını taşır; bu, Xcover 4’ün model numarası SM-G389F olduğu için Galaxy Xcover 5 olabileceğini gösterir. Galaxy Xcover 5, geçen yıl Samsung Yeni Zelanda’nın web sitesinde geçici olarak listelenmesine karşın resmi bir görünüm elde edemedi ve Samsung sonunda bunu değiştirmeyi düşünüyor olabilir.

Xcover 5’in muhtemel canlı görüntüsü WinFuture.de’nin Roland Quandt’ı tarafından tweet atıldı, sağ tarafta dikey olarak yerleştirilmiş üç LED flaşlı tek bir arka kamera gösterildi. Bu cihazın aslında Galaxy Xcover 4 halefi olup olmadığı asla doğrulanmadı, ancak bu günlerde çok popüler ve talep edilen telefonlarda bile talep edilen çift kamera kurulumlarıyla Samsung, Xcover 5’in fotoğraf makinesinin donanımını daha çekici hale getirmek için piyasaya çıkmasını geciktirdi.

Galaxy Xcover 5 Bu Yıl Gelebilir

Hollandalı perakendeci Centralpoint, web sitesinde Xcover 4S takma adı altında 250 € civarında bir fiyat etiketi ile SM-G398’i listelediğini söyledi. Liste ayrıca, bu akıllı telefonun 4 Haziran 2019’da piyasaya sunulacağını ortaya koyuyor. Samsung gerçekten bu yıl piyasaya sürmeyi planlıyorsa, bu Galaxy Xcover serisi akıllı telefonla ilgili daha fazla ayrıntı izlenmelidir.