Samsung Galaxy S9’un tasarım çizimleri ortaya çıktı

Samsung’un önümüzdeki yıl çıkması beklenen yeni amiral gemi cihazı Galaxy S9’un ön ve arkasını gösteren model tasarımlar sızdırıldı!

Samsung‘un 2018 yılında çıkarması beklenen amiral gemi cihazı Galaxy S9 için yeni bir sızdırma meydana geldi. Sızdırma S9 modelinin hem arka hem de ön kısmı için tasarım görseli olarak görülüyor. Kısa süre önce teknoloji ile alakalı bazı kaynaklar tarafınca S9’un arka tasarımının ciddi dokunuşlar sonucu değişeceği iddia ediliyordu. Bu ifadelerin arkasında duran bir yeni paylaşım ise PhoneArena tarafından geldi. Sızdırma denilince çok fazla tanınan site ise S9’un iddia edilen arka kısmın tasarım görüntülerini CAD kayıtlarıyla yeniden doğruladı.

ÇİFT KAMERA DİKEY KONUMLANDIRILDI

Samsung Galaxy S9’un tıpkı Note 8 gibi çift kamerası bulunuyor. Görüntülerde görülen ise çift kameraya sahip olan S9‘un kamera yerleşimi dikey olduğu. Bu dikeylik tasarım ciddi anlamda akıllı telefona renk katmış diyilebilir. Ayrıca Samsung, parmak izi okuycusu için ciddi bir çalışma yürütüp, okuyucuyu kameranın altına konumlandırıyor.

Görüntülere bakıldığında eskisi gibi kavisli ekrana sahip olan S9, Infinity Display ekran ile gelebilir. Kamera için büyük gelişmelerin olacağı kesin gibi. Ön kısmı hakkında pek fazla bir detay olmadığı için bir kesinlik yok. Ancak ekranın üst kısmında sensörler ile kamera konumlandırılması yapılacak. Son olarak isim konusunda bir yeniliğin olabileceği iddiaları her geçen gün artıyor.

Samsung Galaxy S9un tasarım çizimleri ortaya çıktı2 Samsung Galaxy S9un tasarım çizimleri ortaya çıktı